18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ZłapałeM?
Areczos • 2015-04-22, 22:57
Bo nie pamiętam

Sadistic Uczy Sadistic Bawi Sadistic Ryje BeretY
Zgłoś
k................z 2015-04-22, 23:54 33
znowu ten baraN
i jego tytułowaniE
Zgłoś
Areczos 2015-04-23, 0:04 7
kokroucz napisał/a:

znowu ten baraN
i jego tytułowaniE

BeeeeeeE

Zgłoś
stalowalowa 2015-04-23, 0:09 5
Facet, wyjaśnij wszystkim Sadolom, czemu dodajesz zawsze na końcu tytułu tematu dużą literę. Mnie to niespecjalnie interere, ale widzę, że pod twoimi postami użytkownicy już powoli kurwicy dostają, a mi się to podoba I piwko za avatar z Quake'a.
Zgłoś
666WalczaK666 2015-04-23, 0:15 1
piwko za quak'a

adasdad
Zgłoś
androgenius 2015-04-23, 0:18
cockrączka coś dzisiaj strasznie spięty popierdala

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
Areczos 2015-04-23, 0:39 16
stalowalowa napisał/a:

Facet, wyjaśnij wszystkim Sadolom, czemu dodajesz zawsze na końcu tytułu tematu dużą literę. Mnie to niespecjalnie interere, ale widzę, że pod twoimi postami użytkownicy już powoli kurwicy dostają, a mi się to podoba I piwko za avatar z Quake'a.

Mi też się podoba, dlatego tak opisuję swoje tematy. Skoro inni mają kurwicę i dostają nerwobóli, niech piszą co chcą.
Na pewno nie chcę się wywyższać spośród Was. Każdy normalny ma na to wyjebane i ogląda to co wrzucam.

Zgłoś
androgenius 2015-04-23, 0:50 9
Bongman ma suche dowcipy, Cały_Internet wrzuca ciekawe dokumenty, ja piszę śmieszne wierszyki obrażające grzesia.c - jebanego zakalca ludzkiego a Areczos dodaje dużą literkę na koniec...takie tu mamy dziwne fetysze.

Wiecie czemu dodaje dużą literkę?

Żeby was

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
carlos232323 2015-04-23, 8:44 1
Szczerze chuj mnie to obchodzi co robi ta duża literka na końcU. Nie obchodzi mnie często nawet nazwa tematu bo chuj mówi o temaciE. I nie rozumiem po chuj ludzią to wiedzieĆ. Piwko lecI.

carlos23
Zgłoś
qwachu 2015-04-23, 9:38 1
I to jest męski sport!
Zgłoś
nobas 2015-04-23, 9:45
zagralbym szkoda ze u nas tak slabo rozwiniety sport tak samo jak futboll amerykanski
Zgłoś
Aqualinespirit 2015-04-23, 10:14 6
Polska istnieje tylko teoretycznie. Zadłużenie kraju nie do spłacenia. Słowo polityk w naszym kraju to synonim na słowo złodziej. Emerytur nie będzie, bo ZUS zbankrutuje lada chwila (już by zbankrutował gdyby nie szarpnął kasy z OFE). Władza mąci na Ukrainie balansując na krawędzi Trzeciej Wojny Światowej. Gospodarka jeszcze dyszy, ale już leży, a zaraz będzie kwiczeć, a wy macie problem z wielką literką na końcu tematu.

All matter is merely energy condensed to a slow vibration.
We are all one consciousness experiencing itself subjectively.
There is no such thing as death.
Life is only a dream.
We are the imagination of ourselves.
Zgłoś
J................r 2015-04-23, 10:32 1
@Z jakiego szpitala piszesz ?
Swoja droga to jak zderzenie z pociagiem
Zgłoś
M................w 2015-04-23, 10:45 1
"Polska istnieje tylko teoretycznie. Zadłużenie kraju nie do spłacenia. Słowo polityk w naszym kraju to synonim na słowo złodziej. Emerytur nie będzie, bo ZUS zbankrutuje lada chwila (już by zbankrutował gdyby nie szarpnął kasy z OFE). Władza mąci na Ukrainie balansując na krawędzi Trzeciej Wojny Światowej. Gospodarka jeszcze dyszy, ale już leży, a zaraz będzie kwiczeć, a wy macie problem z wielką literką na końcu tematu."

Ktoś tutaj ma dobrą fazę
Zgłoś
pytolsky 2015-04-23, 13:26 1
pizdeczki z "futbolu" amerykańskiego uczcie się jak wygląda prawdziwy sport
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów