📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
znowu ten baraN
i jego tytułowaniE
i jego tytułowaniE
kokroucz napisał/a:
BeeeeeeEznowu ten baraN
i jego tytułowaniE
Facet, wyjaśnij wszystkim Sadolom, czemu dodajesz zawsze na końcu tytułu tematu dużą literę. Mnie to niespecjalnie interere, ale widzę, że pod twoimi postami użytkownicy już powoli kurwicy dostają, a mi się to podoba I piwko za avatar z Quake'a.
adasdad
cockrączka coś dzisiaj strasznie spięty popierdala
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
stalowalowa napisał/a:
Facet, wyjaśnij wszystkim Sadolom, czemu dodajesz zawsze na końcu tytułu tematu dużą literę. Mnie to niespecjalnie interere, ale widzę, że pod twoimi postami użytkownicy już powoli kurwicy dostają, a mi się to podoba I piwko za avatar z Quake'a.
Mi też się podoba, dlatego tak opisuję swoje tematy. Skoro inni mają kurwicę i dostają nerwobóli, niech piszą co chcą.
Na pewno nie chcę się wywyższać spośród Was. Każdy normalny ma na to wyjebane i ogląda to co wrzucam.
Bongman ma suche dowcipy, Cały_Internet wrzuca ciekawe dokumenty, ja piszę śmieszne wierszyki obrażające grzesia.c - jebanego zakalca ludzkiego a Areczos dodaje dużą literkę na koniec...takie tu mamy dziwne fetysze.
Wiecie czemu dodaje dużą literkę?
Żeby was
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Wiecie czemu dodaje dużą literkę?
Żeby was
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Szczerze chuj mnie to obchodzi co robi ta duża literka na końcU. Nie obchodzi mnie często nawet nazwa tematu bo chuj mówi o temaciE. I nie rozumiem po chuj ludzią to wiedzieĆ. Piwko lecI.
Polska istnieje tylko teoretycznie. Zadłużenie kraju nie do spłacenia. Słowo polityk w naszym kraju to synonim na słowo złodziej. Emerytur nie będzie, bo ZUS zbankrutuje lada chwila (już by zbankrutował gdyby nie szarpnął kasy z OFE). Władza mąci na Ukrainie balansując na krawędzi Trzeciej Wojny Światowej. Gospodarka jeszcze dyszy, ale już leży, a zaraz będzie kwiczeć, a wy macie problem z wielką literką na końcu tematu.
We are all one consciousness experiencing itself subjectively.
There is no such thing as death.
Life is only a dream.
We are the imagination of ourselves.
We are the imagination of ourselves.
@Z jakiego szpitala piszesz ?
Swoja droga to jak zderzenie z pociagiem
Swoja droga to jak zderzenie z pociagiem
"Polska istnieje tylko teoretycznie. Zadłużenie kraju nie do spłacenia. Słowo polityk w naszym kraju to synonim na słowo złodziej. Emerytur nie będzie, bo ZUS zbankrutuje lada chwila (już by zbankrutował gdyby nie szarpnął kasy z OFE). Władza mąci na Ukrainie balansując na krawędzi Trzeciej Wojny Światowej. Gospodarka jeszcze dyszy, ale już leży, a zaraz będzie kwiczeć, a wy macie problem z wielką literką na końcu tematu."
Ktoś tutaj ma dobrą fazę
Ktoś tutaj ma dobrą fazę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów