📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:05

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To krzyczy ktorys z tych co go trzymaja. Zlapal go, krzyczy ze ma pokemona a reszta sie rzucila bo tez takiego jeszcze nie maja.

Srogie piguły sebastianie. Nawet wrzeszczy jak jakiś pokemon. Czekam na info z pokedexa

ide spacc jutro kolejng dzien zmolestowany sadolem pozdrowiinka i lubie to i k🤬a chamy to po polsku a nie jelenie co lajkują nara
a tego na filmiku to zostawcie swoj chlopek i wyp🤬alac od niego p.s nie ogladalem ale zajebiscie sie reprezentuje slaby net slaby net zeby ogladac no nie jestem lewandowskim z matka na kamerce tylko zielony w tym temacie
jebac .... bo sie zyje
nie przeczytam bo mi sie to zgubi ale wazne se was pozdrawiam:-)3mac sie
ze***
a tego na filmiku to zostawcie swoj chlopek i wyp🤬alac od niego p.s nie ogladalem ale zajebiscie sie reprezentuje slaby net slaby net zeby ogladac no nie jestem lewandowskim z matka na kamerce tylko zielony w tym temacie
jebac .... bo sie zyje
nie przeczytam bo mi sie to zgubi ale wazne se was pozdrawiam:-)3mac sie
ze***
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie