📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:55-1:56 słychać "przepraszam"
Tam przynajmniej nie zawracają dupy wymiarowi sprawiedliwości. Króciutkie śledztwo , ujęcie sprawcy, później 20 sekundowy proces i wykonanie kary. Tanio, sprawnie i ile radości.
rudy murzyn .... czy może być jeszcze gorzej ?
Akcja od 0:25
blond murzynek dostaje
i dobrze zrobili ! czarnuch jebany kradł to powinni mu bardziej wpierdolić !
Wiecie i dobrze, dostał szybki oklep na miejscu później do sądu i wyrok, coś ciekawego jakieś prace na rzecz kraju, swoją drogą u nas też tak być powinno poczynając od drobnego złodziejaszka który dyma prace społeczne po Gułag, Syberię na rozstrzelaniu kończąc za najgorsze przestępstwa.
Kolor skóry nie taki i od razu złodziej? Może po prostu dostał baty za to, że jest czarnuchem!? A że wszyscy tam byli czarni to musieli znaleźć debila z farbowanymi kędziorkami
Kurwa nie dość że czarny to jeszcze ryżawy...
Tego typu kary są najskuteczniejsze. Oklepać, narobić wstydu. Prawo niestety za bardzo dba o godność przestępców, dzięki temu dostają kary które niczego ich nie uczą.
Lincz brzydko brzmi bo często kojarzy się z ukatrupieniem ofiary, jednakże taki jak tutaj pokazany jest jak dla mnie w sam raz na drobnego złodziejaszka. Obić mordę i kazać mu biegać z gołą dupą, gdyby jeszcze mieli w Brazylii mrozy byłoby lepiej.
Co w Polsce może zrobić chłopek z bazaru któremu jakiś nastoletni tuman regularnie podpierdala jakieś drobiazgi ze stoiska? Policja powie że mała szkodliwość albo totalnie sprawę oleje a ludzie cierpią przez złodzieja. Oklepią jednego, puszczą do domu bez gaci to się szybko wieść rozniesie i na ich bazarze złodzieje już kraść nie będą chcieli.
Podsumowując:
WINCYJ KURWA!
Lincz brzydko brzmi bo często kojarzy się z ukatrupieniem ofiary, jednakże taki jak tutaj pokazany jest jak dla mnie w sam raz na drobnego złodziejaszka. Obić mordę i kazać mu biegać z gołą dupą, gdyby jeszcze mieli w Brazylii mrozy byłoby lepiej.
Co w Polsce może zrobić chłopek z bazaru któremu jakiś nastoletni tuman regularnie podpierdala jakieś drobiazgi ze stoiska? Policja powie że mała szkodliwość albo totalnie sprawę oleje a ludzie cierpią przez złodzieja. Oklepią jednego, puszczą do domu bez gaci to się szybko wieść rozniesie i na ich bazarze złodzieje już kraść nie będą chcieli.
Podsumowując:
WINCYJ KURWA!
W pełni szlachetny obywatelski oklep. Nikt się nie znęcał, nie bił do nie przytomności, nie wyrządził żadnych trwałych szkód. Ot, kilka w pełni zasłużonych siniaków, trochę strachu i solidne upokorzenie, które powinno dać mu do myślenia na przyszłość. Powinien jeszcze podziękować.
Tak jak pisze wyżej ProfessorHix, to chyba najlepsza rada na drobnych złodziejaszków. W przypadku złapania gnoja na gorącym uczynku, powinno być to legalne.
Tak jak pisze wyżej ProfessorHix, to chyba najlepsza rada na drobnych złodziejaszków. W przypadku złapania gnoja na gorącym uczynku, powinno być to legalne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów