📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinienem napisać,że dobrze tak czarnemu złodziejowi, powinni mu łapy upierdolić itd. Ale to jet kurwa lincz, a Brazylia uważa się za kraj cywilizowany. Przynajmniej tak myślałem.
Gościu nie ma butów, więc nie żyje lub jest Cejrowskim. To drugie wykluczam. Jestę ekspertę.
no i chuj, dostał pare kopów ale kraść będzie nadal, dlatego ojebanie lap maczetą to nie taki zły pomysł
łeee i z dupy portki zwiało, boje się pomyślec co było potem
Samosąd na miejscu zdarzenia powinien być doi pewnego stopnia legalny. Pomyślcie, że moglibyśmy tak cyganów traktować...
Bohaterzy w grupie. W pojedynkę pewnie każdy by spierdalał.
Co wy gadacie dostał wpierdol za to ze sie na jasna przefarbował ehh nie znacie sie
Może i jest to lincz i niesprawiedliwe zachowanie, ale złodziejstwa nienawidzę, więc jakoś nie razi mnie taka postawa ludzi na tym targu. Moim zdaniem za kradzież powinno się karać właśnie albo takim linczem albo np. upierdalać prawą dłoń. Po takiej akcji skurwiel raczej nigdy już nic nie ukradnie bo się będzie bał. A jak w Polsce taki skurwysyn dostanie za kradzież 2 lata w zawiasach to nic sobie z tego nei zrobi i po wyjściu z sądu zajebie coś z Biedronki na rogu
Podsumowując moje pierdolenie - piwo za przykładne traktowanie złodziejskiej kurwy
Podsumowując moje pierdolenie - piwo za przykładne traktowanie złodziejskiej kurwy
hahahaah blondyn ja pierdole
z taką Waśniewską tak właśnie powinni zrobić ,a nie jeszcze piździe mieszkanie i żarcie na parę ładnych lat fundują za nasze pieniądze KURWAAAAAAAAAAAAAAAA
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów