📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I z miejsca ze trzy paluchy upierdolić, żeby dupę podcierała jak pies, o dywan.
overgod napisał/a:
I z miejsca ze trzy paluchy upierdolić, żeby dupę podcierała jak pies, o dywan.
Właśnie jakaś kiepska ta pułapka, bo paluchy powinna połamać od razu.
@up
Pewnie już wyrobiła sobie tolerancję na ból latami praktyki w kradzieży.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Pewnie już wyrobiła sobie tolerancję na ból latami praktyki w kradzieży.
powinien zostawić kloca w szufladzie
Tak samo nagrałem niańkę - komórkę schowałem do latarki na płaską baterię, obiektyw był w miejscu żarówki. Filmik zachowałem aby z zemsty za wywalenie nie pomawiała mnie o molestowanie czy przemoc. Ten sam klimat i poziom bezczelności.
bodzio667 napisał/a:
Łatwiej będzie 230...
W Brazylii 110 lub 220
kopnijkota napisał/a:
powinien zostawić kloca w szufladzie
Dowcip "kupa w porzuconym na ulicy portfelu" jest doprawdy bardzo śmieszny.
siwybis napisał/a:
@up
Dawaj filma
Nie dość że rodzina to jeszcze jej mąż to lokalna szycha. A ja nie udowodnię ile kasy mi zołza podebrała przez ponad rok - prywatnej i firmowej, bo głupi ja te marne parę tyś. klientów w szufladzie miałem non stop.
Nie stać mnie na otwartą wojnę.
Takafura nie o film z kradzieży kasy chodzi, tylko z molestowania, ten dawaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów