A to parszywa, złodziejska parka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Jebane ludzkie ścierwa powinny zostać potraktowane po murzynowemu - zbiorowy oklep na stojąco a potem skakanie po głowie
Brzydzę się takim robactwem... Koles musi dupę kazdego dnia do sklepu podnieść, zamówienia, rozliczenia, opłaty, a taka kurwa chce go okraść... ładować dechami, az nie zdechnie
W sumie opisałeś jak działa państwo "opiekuńcze" w ogólności, a Unia Europejska w szczególności. Ale tak, "ładowanie dechami aż zdechnie" to podejście które bardzo mi się podoba.
A ci młodzi chyba lepiej i bezpieczniej zarobili by na dupczeniu się przed kamerką. Chyba że jumanie RTV było 1szą częścią biznes masterplanu.
„Dom z papieru” wersja dla ubogich.
Od razu bomba na ryj i ucięcie jednego palca i tak aż zostanie mu 1 to może się zastanowi...
Czemu takoe gówno jest na sadolu?
koniskooooo napisał/a:
Czemu takoe gówno jest na sadolu?
No właśnie też mnie to zastanawia. Spróbuj usunąć konto, może wtedy się polepszy
Mnie bardziej interesuja wyroby gamingowe firmy - NOGA - podobno porzadne myszki mają .XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów