Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elim 2024-12-11, 18:37 5
Z tego co pamiętam (z opisów tego zdarzenia) to w tej sytuacji było mniej więcej tak - kierowca zaparkował sobie na wyjeździe z osiedla, żona tego co wali w samochód poinformowało go że zaraz będzie wyjeżdżać i żeby zaparkował gdzie indziej bo jeśli nie to zadzwoni po straż miejską, na to kierowca odpowiedział żeby sobie dzwoniła, on tylko do piekarni po chleb i zaraz odjeżdża (podobno jest tam to nagminne że klienci tej piekarni parkują gdzie popadnie i to jest problem dla miejscowych). No więc pani zawołała swojego betę, on postanowił wezwać SM, w tym czasie wrócił kierowca i chciał odjechać, wtedy ten z wózkiem stanął za autem żeby je zablokować i powiedział kierowcy żeby ten zaczekał na SM, na to on zaczął wyjeżdżać co już widać na filmiku.
Zgłoś
BarmanInternetu 2024-12-11, 19:24
Kolejna kurwa ukrainska
Zgłoś
xdrt 2024-12-11, 19:25 6
Piesinger napisał/a:

Dzieciak ma fajnego ojca. Takiego zrównoważonego, potrafiącego zachować się z klasą w każdej sytuacji. Wzór do naśladowania

Podziwiam gościa, należy do 0.1% społeczeństwa, który nie wydygał.
Niestety 99.9% pozwala debilom być debilami i wszyscy musimy się męczyć z debilami.
Ja dzisiaj też wydygałem i uciekłem na trawnik przed jadącym chodnikiem samochodem.
Niestety Bagiety się pewnie bardziej przypierdolą do niego zamiast do zjeba notorycznie zastawiającego bramę i jeżdżącego wzdłuż po chodniku, jak u ruskich.
Zgłoś
jkllll485 2024-12-11, 20:56
Ale mu dał nauczkę...
Zgłoś
Lisi 2024-12-11, 21:13 2
xdrt napisał/a:

Niestety 99.9% pozwala debilom być debilami i wszyscy musimy się męczyć z debilami.
Ja dzisiaj też wydygałem i uciekłem na trawnik przed jadącym chodnikiem samochodem.
Niestety Bagiety się pewnie bardziej przypierdolą do niego zamiast do zjeba notorycznie zastawiającego bramę i jeżdżącego wzdłuż po chodniku, jak u ruskich.

U ruskich policja za jazdę samochodem po chodniku równo wlepia mandaty bo nie ma czegoś takiego jak "pouczenie". U nas w takich sytuacjach interwencja policji prawie zawsze kończy się pouczeniem bo kierowca biedny, nie ma gdzie zaparkować a jak kobieta z dzieckiem to już może jeździć autem gdzie chce i parkować jak chce używając do tego "świateł niewidzialności".

Jak jeżdżę czasem rowerem do pracy to nie ma dnia żeby jakiś pajac nie stał samochodem na drodze dla rowerów albo jeździł po chodniku. Najczęściej to są busiarze którym nie chce się wjeżdżać na podwórko albo taksówkarze którzy muszą podjechać pod same drzwi. Nigdy nie widziałem żeby policja albo SM wlepiły takiemu mandat.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-12-11, 21:35 1
Tate postawił na szali 800+ więc chyba sprawa była poważna. Kierowca mógł przecież dać do przodu i rozjebać zaparkowane auta zamiast narażać bombelka na stres
Zgłoś
Siriuz 2024-12-12, 0:18 2
xdrt napisał/a:

Debile to są w samorządach, które zwężają drogi i likwidują miejsca postojowe, a potem w mediach szczują przeciwko kierowcom. W Warszawie mamy takiego Puchalskiego i Trzaskowskiego.
Zgłoś
xdrt 2024-12-12, 0:37 1
Siriuz napisał/a:

Debile to są w samorządach, które zwężają drogi i likwidują miejsca postojowe, a potem w mediach szczują przeciwko kierowcom. W Warszawie mamy takiego Puchalskiego i Trzaskowskiego.

Pełna zgoda. Ale z drugiej strony gość mnie w Warszawie zablokował stając na środku parkingu centralnie przed maską i czekałem 7 godzin aż łaskawie panicz odjedzie. Cały tydzień miałem przez to potem rozwalony. Obok parking strzeżony, można sobie zaparkować jak nie ma miejsc pod parkomatem. Ale nie lepiej zablokować prawidłowo parkujący samochód, bo to tylko na chwilkę trwającą 7 godzin.
Zgłoś
luxpiotr 2024-12-12, 1:15
Chyba bym przejechał świnię, gdyby mi tak waliła w auto. Nie mam do takich nerwów.
Zgłoś
dupppppp 2024-12-12, 14:08 3
@luxpiotr:
No ja wczoraj też komuś puknąłem samochód, bo ja na zielonym a gość mi przed nogami przejeźdża wjeżdżając na krawężnik. Puknąłem mu w tylną szybę pasażera żeby też się trochę odepchnąć (reakcja z automatu). Poszedłem sobie, a gość za mną leci i mnie odwraca z jakimiś wątami. On: czemu uderzasz moją własność?
Ja: Gościu wymusiłeś pierwszeństwo na pieszym i przejechałeś na czerwonym świetle.
On: Nie widziałem Ciebie.
Ja: No, ale co mnie obchodzi, że nie widziałeś mnie, Ty masz obserwować czy możesz przejechać czy nie.
On: Ale to jest moja własność dlaczego uderzyłeś samochód?
Ja: Patrz tam masz dalej zielone, wymusiłeś pierwszeństwo, gdybym nie obserwował ciebie to byłbym pod kołami
On: Miałem strzałkę.
Ja: Kurwa gościu ja mam zielone, ja mam pierwszeństwo nawet jak jest strzałka (oczywiście tam jest strzałka warunkowa)
On: Ale jak Ty możesz niszczyć kogoś własność
Ja: Człowieka byś kurwa potrącił, a Ty coś pierdolisz o Twojej własności.
On: Spierdalaj
Ja: No to spierdalaj.

Generalnie to chyba nie zdawał sobie sprawy, że 20 punktów karnych by wleciało gdybyśmy wezwali policję i 3k mandatu za czerwo i za wymuszenie pierwszeństwa.
Jednak warto uczyć kierowców, że trzeba na strzałce najpierw stanąć, bo potem takie cuda sobie wymyślają. Niby wyglądał na rudego, ale normalnego gościa, natomiast między uszami to tylko wiatr hulał. Trochę stracił pewność siebie jak się okazało, że nie jestem jakimś tam nastolatkiem, a gościem pół głowy wyższym i pewnie z 15 kg cięższym.
Zgłoś
Bonkojad 2024-12-12, 19:55
Ciekawe co na to żona, bądź partnerka że ma takiego faceta kmiota.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem