Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Niestety plaga coraz szerzej w Polsce...

Na taki obrazek trafiali dziś przechodnie spacerujący po ulicy Alzackiej na Saskiej Kępie. Kilkudziesięciu mężczyzn, wyznawców Islamu, modliło się wspólnie, wokół asystowali im policjanci.

Modlitwę i protest zorganizowała Liga Muzułmańska w RP "W poczuciu obowiązku solidarności i braterstwa z uciskanymi i prześladowanymi muzułmanami". Protestowano przeciwko przewrotowi wojskowemu w Egipcie i "blokowaniu procesu demokratycznego" - czytamy w oświadczeniu Ligi, a także przeciwko prześladowaniu ludności cywilnej protestującej przeciwko panującym tam rządom wojskowym. W modlitwie wzięli udział tylko mężczyźni. Chłopiec ma na koszulce podobiznę Mohameda Mursiego - prezydenta Egiptu wybranego w wyborach, a ostatnio usuniętego ze stanowiska przez armię.

Na miejsce protestu wybrano małą uliczkę Saskiej Kępy, bo tu w jednym z szeregowców mieści się ambasada Egiptu. Mężczyźni modlili się dokładnie pod jej bramą. W programie protestu było przekazanie petycji ambasadorowi.

na koń panowie!

źródło: m.warszawa.gazeta.pl/warszawa/5,106541,14524007,Muzulmanie_modlili_sie_na_ulicy_w_Warszawie__To_protest.html?i=0
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pokson 2013-08-31, 1:04 12
Atrakcja turystyczna w Polsce I do zoo nie trzeba iść.... wypas.....
Zgłoś
kamilek69 2013-08-31, 1:07 7
no w koncu muzułmanie zaczynają sie przełamywać i coraz więcej przyjeżdża ich do naszego kraju, polska robi się coraz nowocześniejszym i atrakcyjniejszym państwem, nic tylko sie cieszyć! jestem dumny że mój kraj tak sie rozwija i nie panuje tu ciemnogród i obywatele bliskiego wschodu stają się tutaj powoli coraz częstszym widokiem
Zgłoś
aeterna 2013-08-31, 1:07 57
szeregowy ! odłamkowy !
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-08-31, 1:08 2
Nagłośnić i wywalić z kraju!
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2013-08-31, 1:12 39
o kurwa panowie to juz! ja pierdole dalczego nikt nie powie ze to jest prowokacja muzlumanowa to zey imp wpierdolic?! Modlenie sie obraza mnie a blokowanie ulicy ogranicza moje swobode obywatleksa czy cos innego tam.. Ja pierdole ale bólu dupy dostałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodam jeszcze, że oni(ci liżacy ulicę) są obrażeni ze wjebano prezydenta? Toż to są radykalni! kurwa tylko islamisci uwazaja ze on zostal wybrany demokratycznie. Wiecie w ogole co ten mursi wciagu roku zrobil w egipcie? takie gówno że nawet mucha by na tym nie usiadłą!
Zgłoś
cveljan 2013-08-31, 1:15
dobra, chciałem coś napisać ale nie, nie napisze...
Zgłoś
Caban1908 2013-08-31, 1:22 9
Rozstrzelać w pizdu wszystkich.
Zgłoś
606 2013-08-31, 1:24 28
I gdzie ci wielcy obrońcy Polski? Gdzie kibice, kibole, legioniści, jeden chuj? Gdzie ta cała kurwa odważna gangsterka, gromada patriotów, która potrafi się napierdalać tylko między sobą? Nie mógł nikt wylać krwi? Rzucić kebabem? Napierdalać sie z policją czy swoimi to potraficie, ale patriotyczny duch zabrania bronić kurwa Polski, bo można mandat dostać?

Taa ból dupy... Kurwa zdrajcy Polski.
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-08-31, 1:25 89
Niech to obudzi wasze wyobraźnie! Ona już walczy na swój sposób!
Zgłoś
Pan_Generał 2013-08-31, 1:27 13
Czas wracać do ojczyzny, i sprawdzić czy wojsko mnie nauczyło celnie strzelać.
Zgłoś
F................i 2013-08-31, 1:37 2
bojem sie tego
Zgłoś
Siniak37 2013-08-31, 2:14 23
Myślałem że stereotypy nas uratują. Niestety. Jak te brudy zaczną bezcześcić ulice i chodniki mojego miasta swoimi modłami, zaczne szukać akcji protestacyjnej albo miejscowych dresów by to bydło rozgonić.

Niech żyje unia i lewactwo!! kurwa jego mać

Tyle w temacie:
Zgłoś
O.R.M.O 2013-08-31, 2:17 3
powiedzcie gdzie oni się tak modlą to popodkładam miny przeciwpiechotne i jak któryś łbem pierdolnie podczas modlitwy o ziemie (tak jak to robią na załaczonym obrazku) to od razu po modlitwie spotka sie ze swoim zasranym allachem i nikt na tym nie ucierpi a wręcz przeciwnie cały świat skorzysta
Zgłoś
R................y 2013-08-31, 2:25 1
Niech wydupiają na swój ukochany bliski wschód
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem