Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pan mechanik zatrzymał skład i idzie teraz wp🤬lić temu ciulowi

PO sygnale stwierdziłem,że jedzie tramwaj relacji Sosnowiec-Bełchatów,a tu zap🤬la pośpieszny do Radomia

i bardzo k🤬a dobrze! ... w POLSCE powinni tak postępować z kretynami blokującymi szyny, wyjazdy straży pożarnej czy pogotowia...
ale przerąbane, wychodzisz z klatki i musisz się rozglądać czy przypadkiem towarowy nie jedzie.
Nie dość, że kretyn zniszczył sobie auto, to jeszcze wagon popsuł! No gnida!

tak jak ktoś wcześniej napisał,
maszynista zatrzymał sie aby wp🤬lić kierowcy tego małego gówna
które zadrapało mu pociąg
maszynista zatrzymał sie aby wp🤬lić kierowcy tego małego gówna
które zadrapało mu pociąg
Widzę niezły sadolowy potencjał w pociągach tak blisko zabudowań

To się wypoleruje
a swoją drogą to czemu go nie wyminą tym pociągiem
a swoją drogą to czemu go nie wyminą tym pociągiem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie