📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
casimus napisał/a:
Mnie zastanowił fakt zależności sprzętowych.
Samolot "starł" dupę o ziemię, a przestała działać kamera. O_o
Wydaje mi się, że ktoś po prostu wielokrotnie przewijał taśmę do tego momentu i się nieco w tym miejscu zużyła
no ba, jak kiedyś się wypożyczało vhs z van damme i na akcjach z kopniakami nie szło oglądać
@pieto90
Cóż, o gustach się nie dyskutuje Ale odnośnie 'moich opinii' nie przypominam sobie żebym zabierał tu głos w jakichś poważnych sprawach bo nie traktuje tego portalu jako pola do prowadzenia mądrej polemiki. No może raz czy dwa coś mi ciśnienie podniosło
Cóż, o gustach się nie dyskutuje Ale odnośnie 'moich opinii' nie przypominam sobie żebym zabierał tu głos w jakichś poważnych sprawach bo nie traktuje tego portalu jako pola do prowadzenia mądrej polemiki. No może raz czy dwa coś mi ciśnienie podniosło
Czy posiadasz jakieś dodatkowe informacje na temat powyższego zdarzenia?
Interesuje mnie kwestia gdzie, kiedy i czy pilot zdążył się katapultować.
Widziałem to kiedys tylko z innej kamery. Pilot sie katapultowałi nic mu sie nie stało. Na tym filmie chyba w momencie jak cos sie ten chleb zjebał.
Samolot za prenascie milionow, a oni sobie pozwalaja na takie akcje, heh... szacunek do pieniedzy jak chuj.
Puchałkę jest chlebę...
Cytat:
Mój poprzedni komentarz został usunięty, więc zapytam nieco inaczej.
Czy posiadasz jakieś dodatkowe informacje na temat powyższego zdarzenia?
Interesuje mnie kwestia gdzie, kiedy i czy pilot zdążył się katapultować.
Samolot to Mirage 2000. Akcja miała miejsce w 2002r. podczas treningu popisówki w bazie wojskowej we Francji. Dwuosobowa załoga bezpiecznie się katapultowała.
Pamiętam jak dziś, że za młodu chodziłem do piekarni po chleb aby nagrywać imieniny cioci itp. imprezy okolicznościowe, więc proszę nie pierdolić o tym fałhaesie.
1 myśl kurde ale kozak albo farciarz, druga myśl pod koniec filmiku- ja nie dam rady tego spierdolić
0:33 słychać strzały
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów