📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja kurwa tylko czekam aż te zjeby społeczne wymyślą " strzel sobie w łeb"
Tradycyjnie juz to co bywa słodkie czy urocze u lasek, jest żenujące u facetów. Czekamy na czelendż srania w gacie. Przy utrzymaniu tej sztucznej kwarantanny jeszcze miesiąc jest to całkiem możliwe
Ja jebie jakim trzeba być kurwa niedorozwinientym by zlać się specjalnie w spodnie i się z tego śmiać? Boże jebnij już tą apokalipse bo z roku na rok jest coraz głupsze te czelendze..
Uważasz że jak baba zleje się w majty to jest to "urocze" bo jak dla mnie jest to obrzydliwe
burn1878 napisał/a:
Tradycyjnie juz to co bywa słodkie czy urocze u lasek, jest żenujące u facetów. Czekamy na czelendż srania w gacie. Przy utrzymaniu tej sztucznej kwarantanny jeszcze miesiąc jest to całkiem możliwe
Uważasz że jak baba zleje się w majty to jest to "urocze" bo jak dla mnie jest to obrzydliwe
silwerbalk napisał/a:
Ja jebie jakim trzeba być kurwa niedorozwinientym by zlać się specjalnie w spodnie i się z tego śmiać? Boże jebnij już tą apokalipse bo z roku na rok jest coraz głupsze te czelendze..
za 5 lat będzie się wspominać: kiedyś to były wzywania teraz to jest gówno...
Sikanie w gacie, sranie do ryja, oblewanie się wrzątkiem, samobójstwa na live.
To wszystko już było, ale zdebilenie społecznie idzie tak daleko, że w niedługim czasie ktoś może na prawdę zawieśić wysoko poprzeczkę.
Kwarantanna jeszcze chwile potrwa, więc powinien wyłonić się prawdziwy lider tych wszystkich downów
To wszystko już było, ale zdebilenie społecznie idzie tak daleko, że w niedługim czasie ktoś może na prawdę zawieśić wysoko poprzeczkę.
Kwarantanna jeszcze chwile potrwa, więc powinien wyłonić się prawdziwy lider tych wszystkich downów
HAL9000/2 napisał/a:
za 5 lat będzie się wspominać: kiedyś to były wzywania teraz to jest gówno...
HAL9000 może nie wiem czelendż srania sobie do mordy...? Albo wiszania na lampionie jajami/cyckami
Bo do tego powoli zmierza a jak to już przekroczy to co wtedy czelendż skakania z wiaduktu na samochody? Ale w tym wypadku nawet bym się uśmiechnią bo sporo by było świerzego materiału na sadistica
Roman270297 napisał/a:
Ja kurwa tylko czekam aż te zjeby społeczne wymyślą " strzel sobie w łeb"
To była by piękna inicjatywa.
Oglądając to zastanawiam się gdzie jest ten koronawirus, dlaczego nie działa w tych przypadkach.
Jak te Dupeczki lały w gacie to nie powiem podnieciłem się i chętnie bym był wtedy pod nimi i lizał im stopy.
Samice jak najbardziej na miejscu, ale te eunuchy to
Ze 6 lat temu wygłosiłem śmiałą teze że nasze wnuki będą żyły w świecie gdzie w internecie każdego sąsiada, znajomego, kolege bedziesz mógł obejrzeć jak sra i uprawia seks. Tak jak dziś na fb widzisz date urodzin, ukończone szkoły... tak w przyszłości będziesz mógł sobie kliknąć w ikone "jak sram" albo jak uprawiam seks i odtworzy się filmik nagrany z zadowoleniem przez właściciela profilu. Odbyt na profilowym w HD również nie będzie niczym niesmacznym.
Pomyliłem się chyba jedynie z czasem kiedy to nastąpi bo niespodziewałem się ze tak szybko.
Pomyliłem się chyba jedynie z czasem kiedy to nastąpi bo niespodziewałem się ze tak szybko.
Czyli jak sobie zniszczyć życie społeczne
Sunday napisał/a:
Prosto z TikTok'a sadystyczne wyzwanie
Niech ktoś poleci wykonanie wyzwania naszemu naczelnemu dlugoPISowi, skoro tak aktywnie na TikToku się udziela.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów