📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Porównując z resztą sadolowych kompilacji kręconych zużytym tamponem, to to jest kurwa w HD!
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
orka gościowi psa wpierdoliła to chuj zamiast go ratować zaczął spierdalać
Ta z pierwszego filmiku nie powinna już żyć bo spadły jej buty po upadku, a zgodnie z pierwszym prawem motocyklistów jak po wypadku kolesiowi spadły buty to nie dzwoni się po karetkę tylko po grabarza
orka gościowi psa wpierdoliła to chuj zamiast go ratować zaczął spierdalać
a co miał kurwa za nią się rzucić pod lód ?
piwo za orkę leci...
za orke to krata, ale ze studzienki chyba. szkoda, ze tam godzilli nie wpierdolil, albo cthulhu fhtagna
orka orką
ale w dupe profesjonalisci z 3.00 byli extremalni, jak dwuglowy kon, od dupy strony
ale moim mistrzem zostal dziadek z 3.22 - za zjazd bokiem wozka marketowego. Zloto za refleks
ts!
ale w dupe profesjonalisci z 3.00 byli extremalni, jak dwuglowy kon, od dupy strony
ale moim mistrzem zostal dziadek z 3.22 - za zjazd bokiem wozka marketowego. Zloto za refleks
kamera tworzy wypadki dlatego nigdy nic nie nagrywam ani nie daje sie nagrywac.
Wytłumaczcie mi proszę szpilki na siłowni... ta tępa suka powinna sie zabic i zgarnac nagrode darwina.
Szpilki na siłowni to jeszcze ogarnę, ale skąd jebana orka w jeziorze ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów