📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
padł na glebę i leży ale o co bliżej chodzi nie wiadomo.
daj więcej info.
daj więcej info.
Radzioko77 Do 00:17 trwa napad rabunkowy w wykonaniu dwóch panów: pierwszy w białej bluzie,drugi w niebieskiej.Po splądrowaniu kieszeni 3 przypadkowych ofiar,ten w niebieskim nie wytrzymał i się zawinął na zawał.Potem trwa próba ratowania kolegi po fachu czyt.odciągnięcie go na bok.Niestety,co się bardzo rzadko zdarza,ofiary przejmują pałeczkę i sami próbują ratować niedoszłego kryminalistę (00:44) Dalej to już sobie wyobraź.Człowieku,co z twoją dedukcją?
No i poprawnie po jednych gnoju mniej !!
to chyba dzieje się w pobliżu lotniska, bo ścieżka dźwiękowa przypomina silniki samolotu...
@jacekmatys mówiąc poważnie to tego zawału po twoim opisie ciężko się spodziewać.
"Złodziej ginie podczas napadu".
dedukując jak ktoś ginie to raczej chodzi o zabójstwo,wypadek itp.
gdybyś napisał że umiera to może by było inaczej,
ale i tak wątpię że większość oglądających nie pomyślała o zawale.
"Złodziej ginie podczas napadu".
dedukując jak ktoś ginie to raczej chodzi o zabójstwo,wypadek itp.
gdybyś napisał że umiera to może by było inaczej,
ale i tak wątpię że większość oglądających nie pomyślała o zawale.
pewnie pomyslal co mu matka zrobi jak sie dowie
i to mi się podoba zajebali złodzieja ścierwo w paru wyjebali do śmietnika i po sprawie
on po prostu wyszedł z siebie i stanął obok bo tamci nic nie mieli....
Ba Dum Tss
Ba Dum Tss
Czyli jedne umiera na zawał i wtedy zostają trzy ofiary kontra jeden złodziej i tych trzech jeszcze ratuje złodzieja a jego kolega złodziej ucieka... zamiast zatrzymać tego co ucieka...
jacekmatys napisał/a:
co z dedukcją? stoi 4 gości coś tam coś tam nagle jeden upada i chuj... zgaduj zgadula opcji 3 tys. na to co mogło się stać. Zapytał bo ni chuja nie wiadomo o co kamanRadzioko77 Do 00:17 trwa napad rabunkowy w wykonaniu dwóch panów: pierwszy w białej bluzie,drugi w niebieskiej.Po splądrowaniu kieszeni 3 przypadkowych ofiar,ten w niebieskim nie wytrzymał i się zawinął na zawał.Potem trwa próba ratowania kolegi po fachu czyt.odciągnięcie go na bok.Niestety,co się bardzo rzadko zdarza,ofiary przejmują pałeczkę i sami próbują ratować niedoszłego kryminalistę (00:44) Dalej to już sobie wyobraź.Człowieku,co z twoją dedukcją?
Jeśli zdechł złodziej, to bardzo dobrze, chuj w dupę kurwie jednej, powinni wrzucić do szamba i niech jego kości zgniją w gównie, a matkę wychłostać przed całym miastem.
snajper go zdjał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów