18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
qwachu 2014-03-18, 10:23 2
Kurwa, co za kraj. Złodziej uczciwszy od urzędnika... ;(
Zgłoś
x................n 2014-03-18, 10:48
"Jak widać oddawanie krwi popłaca (sam zachęcam - HDK III stopnia jak na razie;))."
no jakoś nie widać, skoro dzięki temu, złodziei przy życiu utrzymujesz...
lepiej składować krew w domu w zamrażarce, dla siebie, i w razie wypadku ,,/,. takiego chuja
Zgłoś
D................7 2014-03-18, 10:57 1
Up:

Lol . O czym Ty piszesz? Krwi nie trzyma sie w zamrażarce bo hemolizuje. No i okres przydatności do użycia ma troszkę maławy.
Zgłoś
zmysl0wy 2014-03-18, 11:02
Nie wiem jaką pizdą trzeba być żeby nie poczuć że ktoś wyjmuje Ci portfel z tylnej kieszeni spodni.
Facepalm :/
Zgłoś
strzelec_ 2014-03-18, 11:07 1
Nie wiem czy zdjęcie to prawda ale sam się na swoim przykładzie przekonałem jak zgubiłem portfel z całkiem sporą kasą bo miałem zapłacić za mieszkanie czy coś. W portfelu noszę kartę dawcy narządów, kartę DKMS i legitymację HDK. Na drugi dzień wrócił (ktoś podrzucił) do mnie, przejrzany, poprzekładany ale nie zginęło nic:)
Zgłoś
D................7 2014-03-18, 11:08
No taką, że stamtąd najczęściej się kradnie. Ostatnio znajomy wrócił do domu z rozciętą na dł 10-13cm kieszenią boczną w spodniach, na udzie bez portfela. Da się? Da się. Z tylnej jeszcze łatwiej podobno. Zrób eksperyment, akurat wiosna idzie to nie będzie pod kurtką: kup se jakiś badziewny portfel, wypełnij go papierkami i noś dwa tygodnie w tylnej kieszeni w środkach komunikacji zbiorowej itp. Zobacz po ilu dniach zniknie i czy się skapniesz ;].
Zgłoś
Rysiek86 2014-03-18, 11:26
Nutzz napisał/a:

0Rh- a mimo tego nigdy jeszcze krwi nie oddawałem. Wstyd mi teraz za siebie.

Ciesz się !
Oddajesz krew za 9 czekolad i kiełbasę a oni sprzedają ją do Niemiec za grubą kasiorę !
Podsumowując :
Oddajesz krew a jak jest ci potrzebna to każą ci czekać !
Grupe 0Rh- możesz pomieszać z każdą krwią ale do 0Rh- musisz dolać tylko 0rh- więc wnioski wysnuj sam
ja oddał bym krew tylko potrzebującym: bliskim i znajomym
a nie tym złodziejom co sprzedają krew za granice !
Zgłoś
D................7 2014-03-18, 11:33 3
Poczytaj dziecko troszkę i zakręć się przy temacie. Krew i produkty krwiopochodne są owszem, sprzedawane różnym jednostkom leczniczym po kosztach otrzymania i przetworzenia i działa to w obie strony przy sytuacji np braków w danym banku. Oddawał byś krew to byś wiedział co się wtedy podpisuje ale nie oddajesz a jesteś na tyle głupi, żeby nie poczytać.

Jaka szkoda, że nie ma rubryki "nie wyrażam zgody na przetoczenie mojej krwi zjebom, idiotom i kretynom"... Zaznaczał bym za każdym razem .

Czekać? Kiedy Ty dziecko czekałeś na krew? Polska Publiczna Służba Krwi jest w światowej czołówce pod względem "wydajności". Nie tak dawno nawet (nie wiem czy tylko w rejonie gdzie oddawałem czy w całej Polsce) zlikwidowano instytucje "oddawania krwi na konkretnego biorcę" bo nam nie brakuje. Sezonowe braki w krwi sa zwykle uzupełniane w czasie poniżej 24 godzin. Na planowe zabiegi krwi nigdy nie brakowało odkąd oddaję, na wypadki krew tez jest a w przypadki katastrof masowych krew jest dowożona i to bardzo szybko.

Obyś zdechł.
Zgłoś
brandon 2014-03-18, 11:43
Chyba ty
Zgłoś
Zarammoth 2014-03-18, 11:44
@Rysiek86: Możesz też oddać część krwi "dla siebie". Idź, popytaj o co chodzi.
Zgłoś
DildoVaggins1 2014-03-18, 11:46
Ja mam A-, 6 % populacji ma taką.
Zgłoś
Rysiek86 2014-03-18, 11:52
Dexterkrak napisał/a:

Poczytaj dziecko troszkę i zakręć się przy temacie. Krew i produkty krwiopochodne są owszem, sprzedawane różnym jednostkom leczniczym po kosztach otrzymania i przetworzenia i działa to w obie strony przy sytuacji np braków w danym banku. Oddawał byś krew to byś wiedział co się wtedy podpisuje ale nie oddajesz a jesteś na tyle głupi, żeby nie poczytać.

Jaka szkoda, że nie ma rubryki "nie wyrażam zgody na przetoczenie mojej krwi zjebom, idiotom i kretynom"... Zaznaczał bym za każdym razem .

Czekać? Kiedy Ty dziecko czekałeś na krew? Polska Publiczna Służba Krwi jest w światowej czołówce pod względem "wydajności". Nie tak dawno nawet (nie wiem czy tylko w rejonie gdzie oddawałem czy w całej Polsce) zlikwidowano instytucje "oddawania krwi na konkretnego biorcę" bo nam nie brakuje. Sezonowe braki w krwi sa zwykle uzupełniane w czasie poniżej 24 godzin. Na planowe zabiegi krwi nigdy nie brakowało odkąd oddaję, na wypadki krew tez jest a w przypadki katastrof masowych krew jest dowożona i to bardzo szybko.

Obyś zdechł.

Poczekaj Tatusiu aż Rusek zajebie atomem ciekawe czy tak szybko krew dostaniesz jak mi tu piszesz !
Zgłoś
Gieniu 2014-03-18, 12:01
Szlachetne gówno to nadal gówno...
Zgłoś
Zarammoth 2014-03-18, 12:34
Rysiek86 napisał/a:

Poczekaj Tatusiu aż Rusek zajebie atomem ciekawe czy tak szybko krew dostaniesz jak mi tu piszesz !

To jeżeli nie będziesz oddawał krwi to w razie wojny będzie jej więcej? Chujowa logika.
Przecież nic nie tracisz, krew regeneruje się. Poza tym pomagasz ludziom. No chyba, że jesteś jednym z katolików, którzy wolą odklepać zdrowaśkę i rzucić trochę na tacę, a nic dobrego w życiu nie zrobić.
Wypełniając ankietę przed oddaniem możesz nie wyrażać zgody na to, by twoja krew poszła na handel do instytutów farmaceutycznych. Zresztą z własnego doświadczenia wiem, że tacy jak ty, to większość czasu i tak spędzają na szukaniu wymówek i teorii spiskowych, więc szkoda gadania.
Zgłoś
nemalypy 2014-03-18, 12:43
jak kupilem motór to odrazu wskoczylem na I stopien HDK
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem