📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mógł im dorzucić jeszcze ten spod kacapskiego napleta.
To jak już i tak miał zamiar narobić szkód i spierdalać, to nie mógł z serami kretyn?
janlew napisał/a:
To jak już i tak miał zamiar narobić szkód i sp***alać, to nie mógł z serami kretyn?
Dokładnie obliczył, że z dodatkowym obciążeniem nie wygeneruje dostatecznie dużej mocy, żeby pokonać barierę. Wy wszysscy myslicie, że oni działają bez planu i idą na żywioł...
janlew napisał/a:
To jak już i tak miał zamiar narobić szkód i spierdalać, to nie mógł z serami kretyn?
Mieć problemy prawne > zjeść > ukraść
taką zastosował hierarchię wartości. inna niż moja, ale kretyn hahaha kacap.
janlew napisał/a:
Tak jest gorzej dla kasjerki.
Przyjdzie szef i z pewnością zada pytanie dlaczego zamknęła mu drzwi przed gębą dla kilku serków ? Wyjdzie na idiotkę no i pewnie koszty naprawy będą odliczone od wypłaty..
Szara rzeczywistość
janlew napisał/a:
po prostu dopiero wtedy na to wpadł
Podejrzewam, że te sery nie wrócą już na swoją półkę, tylko na tą z serami pleśniowymi po pobycie w kacapskich kalesonach.
janlew napisał/a:
Czyli pochwalasz kradzież, żydowski pejsie zajebany? Polskę tez byś rozkradł gdybyś mógł, parchu?
A teraz położą te sery na półkę i ktoś kupi je prosto ze skarpet zapewne pranych kilka lat temu.
Kurwa... ruskie szyby, ale z Chin. Przecież normalnie nie da się ich rozjebać tak jednym kopem .
Chyba, że to jakiś radziecki avengers
Chyba, że to jakiś radziecki avengers
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów