Kolejny chwast trafił na funkcjonariusza. Miód dla oczu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r061071 napisał/a:
policjant to musi troche potrenować.....
na strzelnicy
Trenuje na ruchomej tarczy jak widzisz.
Od czegoś trzeba zacząć.
Gdzieś go w łeb trafił bo widać jak kask się sypie. Pozostaje mieć nadzieję że skończyło się śmiercią.
dogip napisał/a:
Pizda, nie funkcjonariusz. Z tej odległości nie trafić?
Większość funkcjonariuszy to są pizdy
Pawehan napisał/a:
Większość funkcjonariuszy to są pizdy
Gość ogarnął perfekcyjnie odstrzelenie śmiecia i przyhamowanie samochodu, a jakaś stuleja z piwnicy będzie go szkalować xD
Złodziej mógł dostać kulkę a resztę drogi pobiec na adrenalinie i podczas ucieczki gdzieś zdechnąć. Oby tak było.
Haha hak czytam tych ekspertów ,,funkcjonariusz pizda" to śmiać mi się chce, sadolowe kozaki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów