Nie każdy złodziej to cygan, ale każdy cygan to złodziej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Sznazik napisał/a:
masło maślane
Każde masło jest maślane, lecz nie każda maślanka jest... maślana?
"I pijak! Bo każdy złodziej to pijak!"
Wolniewicz staruszek się mylił drogie gimbozjeby. Zapomniał o IRA, Baader Meinchof, Czerwonych brygadach czy też baskijskich separatystach z ETA. Łykajcie pelikany łykajcie.
To zdanie musi być prawdziwe, bo nawet jak zmienimy kolejność złodzieja i cygana, to znaczy to samo.
Wolniewicz staruszek się mylił drogie gimbozjeby. Zapomniał o IRA, Baader Meinchof, Czerwonych brygadach czy też baskijskich separatystach z ETA. Łykajcie pelikany łykajcie.
Łykamy, łykamy. Żadna z tych organizacji już de facto nie istnieje więc się nie pomylił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów