📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
uczciwy kierowca zajebał złodziejowi zajumany łup =D
ale to trzeba kochać złodziejstwo, żeby dla głupiego telefonu murzyn się na biało pomalował i nauczył jeździć autobusem....
kierowce też później pewnie opierdolili
Przypatrzcie się ona wyciąga ten telefon ze swojej torby ,a nie kradnie tej z przodu !!
Dlatego jak siedziałem jeszcze w uk to przekładałem portfel najbardziej możliwie niedostępnej kieszeni
Czyli ten pierwszy juz nie jest złodziejem
Kurwa bo oni wspolpracuja tak wlasnie dzialaja kieszonkowcy wbrazie wpadki szybko przekazuja koledze lup zeby przy przeszukaniu nic nie znalezli a tutaj kto by podejrzewal kierowce ktory jest z nim w zmowie zapewne tadam tss bum tralala zagadka rozwiazana ps. Nie jestem kieszonkowcem xD tylko ogladalem kiedys program o nich w tv pffff
nakedbeats napisał/a:
Kurwa bo oni wspolpracuja tak wlasnie dzialaja kieszonkowcy wbrazie wpadki szybko przekazuja koledze lup zeby przy przeszukaniu nic nie znalezli a tutaj kto by podejrzewal kierowce ktory jest z nim w zmowie zapewne tadam tss bum tralala zagadka rozwiazana
Ty złodziejska kurwo
Ciekawe czy kierowca to wspólnik czy jej potem oddał ten telefon... Na cygana ani na murzyna nie wygląda, ale kurwy wszędzie się zdarzają
za jaja ich powiesić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów