Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiem tylko, że na pewno nie zastrzeliłbym gangstera bo naszym kochanym kraju nie możesz mieć broni, bo broń jest zarezerwowana dla kryminalistów i hołoty w sejmie.
Ułatwiony dostęp do broni nie powinien zostać jednak wprowadzony z dnia na dzień. Proces powinien trwać kilka, 5-10 lat. Edukacja o broni powinna obejmować szkoły podstawowe, żeby uczulić dzieciaki na zagrożenia związane z bronią, tak samo jak się ich uczy rozglądać przed przejściem na drugą stronę jezdni. W szkołach średnich mogłaby wrócić obsługa np. KBKS'ów, dodatkowo jakieś przepisy.
Ostatecznie masowa sprzedaż broni przyspieszyłoby rozwój polskiej gospodarki, powstałyby strzelnice sportowe, ośrodki szkoleniowe, masy sklepów z amunicją.
Na razie jednak pozostaniemy tanią siłą roboczą Europy, Holendra, Szwaba albo Norwega. Tępy naród łatwo daje się ciągnąć za pysk i sterować. Będziemy sobie nadal żyli w Ciemnogrodzie na Zielonej Wyspie Tuska, Kaczora czy kto tam po nich jeszcze przyjdzie.
Eż kurwa, idę spać bo mi się wzięło na jakieś pierdolenie od rzeczy 1000km od domu.
Zaczynam się ostatnio mocno zastanawiać nad dostępem do broni w naszym pięknym kraju. Zawsze byłem przeciwnikiem posiadania broni przez każdego obywatela, bo w naszym państwie dominuje ciemnota i cwaniactwo. Jednak ostatnio moje zdanie zaczyna się zmieniać. Myślę, że choćby ze względu na nasze położenie na mapie obywatele mogliby posiadać po sztuce, dwie broni. Zawsze przecież będziemy mieli Ruska z "prawej", Niemca z "lewej" i nie wiadomo co im do łba strzeli za 20-30 lat, albo jak jakiś dres będzie chciał zrobić komuś kuku to kupi sobie za 200zł bez problemu jakiegoś gnata u cygana, a w sytuacji zagrożenia mojego życia, a tym bardziej mojej rodziny chciałbym mieć czym zajebać bydlaka.
Ułatwiony dostęp do broni nie powinien zostać jednak wprowadzony z dnia na dzień. Proces powinien trwać kilka, 5-10 lat. Edukacja o broni powinna obejmować szkoły podstawowe, żeby uczulić dzieciaki na zagrożenia związane z bronią, tak samo jak się ich uczy rozglądać przed przejściem na drugą stronę jezdni. W szkołach średnich mogłaby wrócić obsługa np. KBKS'ów, dodatkowo jakieś przepisy.
Ostatecznie masowa sprzedaż broni przyspieszyłoby rozwój polskiej gospodarki, powstałyby strzelnice sportowe, ośrodki szkoleniowe, masy sklepów z amunicją.
Na razie jednak pozostaniemy tanią siłą roboczą Europy, Holendra, Szwaba albo Norwega. Tępy naród łatwo daje się ciągnąć za pysk i sterować. Będziemy sobie nadal żyli w Ciemnogrodzie na Zielonej Wyspie Tuska, Kaczora czy kto tam po nich jeszcze przyjdzie.
Eż kurwa, idę spać bo mi się wzięło na jakieś pierdolenie od rzeczy 1000km od domu.
wiesz za 20/30 lat mogą pójść atomówki (nie będę pisał dlaczego bo chyba większość wie) a jak jedna pójdzie to się armagedon zacznie i te debile z uska roska itp się rozjebią nawzajem bo myślą że atomówki dadzą im zwycięstwo a tylko się wytępią nawzajem
ale co ja tam wiem przecież moje IQ = 0
..biedny
Smiesznie sie to oglada, gosciu patrzy za drzwi w poszukiwaniu klienta, a ten z tylu mu bf robi xd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów