📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typ sobie z lady jednego E-fajka zarąbał a ci połowe sklepu zdemolowali... tiaaa wyszli na swoje
HermanVonSztolc napisał/a:
Typ sobie z lady jednego E-fajka zarąbał a ci połowe sklepu zdemolowali... tiaaa wyszli na swoje
"W imię zasad, skurwysynu!"
Wróciłby on albo jego koledzy po kolejnego i kolejnego. Na koniec miesiąca oznajmia się dzieciom, że w najbliższym czasie nie jedzą, bo biznes słabo idzie i po problemie...
Klepie go po dupie jak do gry wstępnej.
Jak ci się żona raz puści to też scen nie rób
Jaki kurwa złodziej? To nie kradzież tylko rozbój
Chyba dupczył ich matkę, bo coś tam mówią mada faker
fikuswdoniczce napisał/a:
Ale to oni go zaatakowali. Rozbój (kradzież rozbójnicza) wygląda trochę inaczej.
fikuswdoniczce napisał/a:
mazga50 napisał/a:
Ale to oni go zaatakowali. Rozbój (kradzież rozbójnicza) wygląda trochę inaczej.
Przecież widać jak byk że czarnuch miał gnata w prawej ręce więc ja tu widzę próbę nieudanego rabunku.
Tutaj to po prostu jest napaść na klienta, który stał sobie spokojnie. To nic że miał broń w ręku, być może by jej nie użył
to ze ty tak robisz czarnuchu to nie znaczy, ze kazdy jest jebanym zlodziejem, ktorego nalezy tolerowac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów