18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
4x4offroad 2014-10-08, 21:59
moje miasto,takie piękne

emprojekt.info.pl/
Zgłoś
gramwto2014 2014-10-08, 22:01 3
wyślijcie linka do Pani Premier

Sadola to ja mam próbując normalnie żyć lub pracować w moim mieście.
Zgłoś
kklement 2014-10-08, 22:09 42
Złodziej to kurwa złodziej ! I nie ma znaczenia co kradnie - piwo, biszkopty, rower czy komórkę. Młody gnój, ma dwie ręce, dwie nogi - niech zapracuje na żarcie. A jak nie chce mu się to niech zdycha. Bo to żarcie nie wzięło się z powietrza - właściciel sklepu musiał za nie zapłacić hurtowni. I wiecie co - niezależnie co ten chujek kradł, wynik końcowy jest taki jakby zajebał portfel właścicielowi sklepu.

Nienawidzę złodziei chyba bardziej od pedofilów, upierdalałbym im łapy na żywca tępą piłą, powoli i z przerwami na reklamy.

Piszecie "co za kraj że trzeba jedzenie kraść". Nie, kurwa, to co jest w tym przypadku chore w tym kraju to to, że właścicielowi sklepu nie wolno pokazać twarzy bydlaka który go okradł, bo by go niepełnosprawny umysłowo wymiar 'sprawiedliwości' zgnoił, podczas gdy złodziejowi sędzia pogroziłby tylko paluszkiem.
Zgłoś
Peter-Norivotset 2014-10-08, 22:26 3
Sam kiedys podperdaalem zarcie z zabki, dobrze chujom, daj takie ceny kurwesko wysokie, ze sie dziwie, ze jescze tam ludzie kupuja

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
Warcrimer 2014-10-08, 22:31 3
@kklement

Albo co gorsza, efekt końcowy jest taki jakby zajebał portfel pracownikom Żabki. Pod warunkiem, że odpowiadają materialnie za ukradziony towar (nie wiem czy to zgodne z prawem, nie znam się).
Zgłoś
lepiejniepytaj 2014-10-08, 22:54 1
@kklement

wez sie tak nie unoś bo łupieżu dostaniesz

wypierdalac!!!!!1
Zgłoś
M................s 2014-10-08, 23:04 3
@kklement

Zluzuj szpare, nie sraj żarem
Zgłoś
ulifont 2014-10-08, 23:12
~Dick
Dziwny kraj, nie ma kryzysu, ale jest w czołówce najbiedniejszych państw UE.

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
B................k 2014-10-08, 23:15 2
I bardzo bobrze że kradnie! Jeżeli taki kraj Nam budowali przez 25 lat "wolności" to teraz takie sytuacje będą coraz częstsze!

Zresztą nie kradnie Polakowi!!

żabka i inne pierdoliniki są kapitałem zagranicznym, który wywozi PLeny na zagraniczne konta!

Piwko dla tego Kogoś co został zmuszony do takiego zachowania, przez zjebany patologiczny system tworzony od 25 lat!
Zgłoś
contowsky 2014-10-09, 0:00 1
i jedną i dwie, razem trzy

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Resel 2014-10-09, 0:03
chyba robi masę...
Zgłoś
lukaszlk 2014-10-09, 0:06 4
@Basia_Stańczyk

Najpierw dowiedz się coś o franczyzie a później pisz o wywożeniu kasy na zagraniczne konta. I tak, kradnie polakowi.

Student do 7go zdążył przewalić cały hajs na wódę a jak się zorientował, że nie ma na jedzenie a matka nie dośle forsy to poszedł kraść konserwy. Złodziej to złodziej- uciąć ręce dla sprawiedliwości, a tu nawet ryja nie wolno publicznie pokazać ;/
Zgłoś
muniek85 2014-10-09, 0:12 2
~Basia

Kradnie Polakowi, ajent za to zapłaci...

Właścicielami żaby są żydzi... oni nic nie tracą przy takiej kradzieży można powiedzieć ze jeszcze zarobią bo właściciel zapłaci
Zgłoś
warder 2014-10-09, 0:15 1
Obciąć obie ręce, i to przy samej dupie!
Zgłoś
cxvav 2014-10-09, 0:18 1
Szacun Dla kolesia. Mieszkam 10 km od Tczewa. I żeby tam coś ukraść to trzeba być kozakiem. Sklep 2 x 2.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów