📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
moje miasto,takie piękne
Sadola to ja mam próbując normalnie żyć lub pracować w moim mieście.
Złodziej to kurwa złodziej ! I nie ma znaczenia co kradnie - piwo, biszkopty, rower czy komórkę. Młody gnój, ma dwie ręce, dwie nogi - niech zapracuje na żarcie. A jak nie chce mu się to niech zdycha. Bo to żarcie nie wzięło się z powietrza - właściciel sklepu musiał za nie zapłacić hurtowni. I wiecie co - niezależnie co ten chujek kradł, wynik końcowy jest taki jakby zajebał portfel właścicielowi sklepu.
Nienawidzę złodziei chyba bardziej od pedofilów, upierdalałbym im łapy na żywca tępą piłą, powoli i z przerwami na reklamy.
Piszecie "co za kraj że trzeba jedzenie kraść". Nie, kurwa, to co jest w tym przypadku chore w tym kraju to to, że właścicielowi sklepu nie wolno pokazać twarzy bydlaka który go okradł, bo by go niepełnosprawny umysłowo wymiar 'sprawiedliwości' zgnoił, podczas gdy złodziejowi sędzia pogroziłby tylko paluszkiem.
Nienawidzę złodziei chyba bardziej od pedofilów, upierdalałbym im łapy na żywca tępą piłą, powoli i z przerwami na reklamy.
Piszecie "co za kraj że trzeba jedzenie kraść". Nie, kurwa, to co jest w tym przypadku chore w tym kraju to to, że właścicielowi sklepu nie wolno pokazać twarzy bydlaka który go okradł, bo by go niepełnosprawny umysłowo wymiar 'sprawiedliwości' zgnoił, podczas gdy złodziejowi sędzia pogroziłby tylko paluszkiem.
Sam kiedys podperdaalem zarcie z zabki, dobrze chujom, daj takie ceny kurwesko wysokie, ze sie dziwie, ze jescze tam ludzie kupuja
Albo co gorsza, efekt końcowy jest taki jakby zajebał portfel pracownikom Żabki. Pod warunkiem, że odpowiadają materialnie za ukradziony towar (nie wiem czy to zgodne z prawem, nie znam się).
~Dick
Dziwny kraj, nie ma kryzysu, ale jest w czołówce najbiedniejszych państw UE.
Dziwny kraj, nie ma kryzysu, ale jest w czołówce najbiedniejszych państw UE.
żabka i inne pierdoliniki są kapitałem zagranicznym, który wywozi PLeny na zagraniczne konta!
Piwko dla tego Kogoś co został zmuszony do takiego zachowania, przez zjebany patologiczny system tworzony od 25 lat!
Zresztą nie kradnie Polakowi!!
żabka i inne pierdoliniki są kapitałem zagranicznym, który wywozi PLeny na zagraniczne konta!
Piwko dla tego Kogoś co został zmuszony do takiego zachowania, przez zjebany patologiczny system tworzony od 25 lat!
i jedną i dwie, razem trzy
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
@Basia_Stańczyk
Najpierw dowiedz się coś o franczyzie a później pisz o wywożeniu kasy na zagraniczne konta. I tak, kradnie polakowi.
Student do 7go zdążył przewalić cały hajs na wódę a jak się zorientował, że nie ma na jedzenie a matka nie dośle forsy to poszedł kraść konserwy. Złodziej to złodziej- uciąć ręce dla sprawiedliwości, a tu nawet ryja nie wolno publicznie pokazać ;/
Najpierw dowiedz się coś o franczyzie a później pisz o wywożeniu kasy na zagraniczne konta. I tak, kradnie polakowi.
Student do 7go zdążył przewalić cały hajs na wódę a jak się zorientował, że nie ma na jedzenie a matka nie dośle forsy to poszedł kraść konserwy. Złodziej to złodziej- uciąć ręce dla sprawiedliwości, a tu nawet ryja nie wolno publicznie pokazać ;/
~Basia
Kradnie Polakowi, ajent za to zapłaci...
Właścicielami żaby są żydzi... oni nic nie tracą przy takiej kradzieży można powiedzieć ze jeszcze zarobią bo właściciel zapłaci
Kradnie Polakowi, ajent za to zapłaci...
Właścicielami żaby są żydzi... oni nic nie tracą przy takiej kradzieży można powiedzieć ze jeszcze zarobią bo właściciel zapłaci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów