📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Chyba student bo jedzenie podpierdolił
Chuja bym odciął żeby przypadkiem się nie rozmnożył.
kurwa jaki ten kraj jest smutny że ludzie jebią jedzenie ze sklepu...
Za wóde ujebał bym ręce... ale za kradzież jedzenia ujebać łapy wszystkim w rządzie że do takiego stanu doprowadzili kraj
czemu twarz zasłonięta ?
Ja bym publikował gębe złodziei publicznie !
Ja bym publikował gębe złodziei publicznie !
Kurwa wogóle nie widać, że podpierdala fachowiec kurwa jego mać
Polska.. kraj w ktorym trzeba krasc zarcie zeby moc w nim zyc. Bieda swoje robi, ale i tak powiedza, ze Polska to zielona wyspa i jest w pierwszej 3 krajow gdzie nie ma kryzysu, politycy tylko nie kradna i zyje sie nam zajebiscie. Polska i zycie full HD
A tak bez pierdolenia to po prostu zrobił sobie promocje, WIELOSZTUKI
A tak bez pierdolenia to po prostu zrobił sobie promocje, WIELOSZTUKI
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów