Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Asuritta 2020-12-27, 16:34
To ja w Krakowie oddałem portfel studenta z kilkoma setami na komisariat ... by Polakowi rodakowi nie było ciężko ... a taka kurwa ... co jest z wami ludzie :/ rozumiem zajebać bogaczowi , banksterowi , urzędnikowi , politykowi ale normalnemu Polakowi ... eh sadyzm ponad moje zrozumienie ...
Zgłoś
grozny12321 2020-12-27, 21:12
Łochocin-tam karierę zaczynał Lech Wąs. Niewiele się zmieniło.
Zgłoś
S................n 2020-12-27, 23:21

SpeedyG napisał/a:

Nie ukradł tylko znalazł.

Ok, więc zgodnie z tą tezą jeśli znajdę twój samochód na ulicy , w miejscu publicznym to też go mogę sobie go zabrać? No przecież znalazłem
Polakeny to jednak Janusze

Justynka99 napisał/a:

Widziałam ten artykuł wczoraj na onecie. Chuj ze złodziejem, ale 2 rzeczy mnie zastanawiają.
1) do tej pory zwykle szukało się w ten sposób morderców, gwałcicieli, ale że media w całej Polsce szukają złodzieja portfela? No z czymś takim się wcześniej nie spotałam.
2) Przypuszczam, że info o 1600 zł to ściema właściciela tego portfela. Kto w dzisiejszych czasach nosi tyle przy sobie w gotówce? Serio ktoś w XXI wieku w którym w zasadzie wszędzie można zapłacić kartą nosi w gotówce więcej niż 200 - 300 zł?

Ktoś kto nie chce ,żeby jebana polska skarbówka go obrabowała? np. na poczet abonamentu TVPis? Ktoś kto może przed chwilą sprzedał smartfona, albo coś innego.. Jak pracowałem w Polsce to przy sobie 4 tysie, bo sytuacja tego wymagała , czemu to chuj cię obchodzi a spytać możesz.
Zgłoś
burn1878 2020-12-28, 1:13
Justynka99 napisał/a:

Widziałam ten artykuł wczoraj na onecie. Chuj ze złodziejem, ale 2 rzeczy mnie zastanawiają.
1) do tej pory zwykle szukało się w ten sposób morderców, gwałcicieli, ale że media w całej Polsce szukają złodzieja portfela? No z czymś takim się wcześniej nie spotałam.
2) Przypuszczam, że info o 1600 zł to ściema właściciela tego portfela. Kto w dzisiejszych czasach nosi tyle przy sobie w gotówce? Serio ktoś w XXI wieku w którym w zasadzie wszędzie można zapłacić kartą nosi w gotówce więcej niż 200 - 300 zł?

1600 to bywa mało, są dni kiedy utargu ze sklepu mam 3-5k a i swojej gotówki często noszę powyżej tysiąca. Płacę tylko gotówką i polecam wszystkim. Jeden z ostatnich bastionów wolności.
Zgłoś
Grymson 2020-12-28, 10:08
Jak ukradł jak znalazł? :S Ktoś tu pojebal pojęcia...
Zgłoś
gixi 2020-12-28, 16:34
Justynka99 napisał/a:

Przypuszczam, że info o 1600 zł to ściema właściciela tego portfela. Kto w dzisiejszych czasach nosi tyle przy sobie w gotówce? Serio ktoś w XXI wieku w którym w zasadzie wszędzie można zapłacić kartą nosi w gotówce więcej niż 200 - 300 zł?

Serio? Zakładam że 99 w nicku to twój wiek, profil potwierdza... Zważywszy na okoliczności widzisz wokoło tylko karty, telefony i zegarki do płacenia. Pojęcia nie masz o tym jaką kasę ludzie mają przy sobie, z jakiego powodu i w jaki sposób zdobytą.

KrystekKrystek napisał/a:

Jeżeli znajdziesz cos wartościowego powinieneś to oddać i złapać 10 czy 20 procent znaleźnego (nie pamietam jaki to jest procent z ustawy). W innym przypadku jest zagarnięcie mienia czyli nie jako kradzież. A kradzież w Pl powinna być karana odcięciem dłoni. Czy to zlodziej w sklepie, czy polityk na stołku. Jeden uj, kradniesz to licz się z tym, że mozesz kiedyś nie mieć jak się podetrzeć!

Eh. Kiedyś na przystanku baba z drugą babą gadała i wsiadły obie do autobusu miejskiego (nie Warszawka, a po autobusie było widać, że maks 20 minut drogi). Na przystanku została torebka. Ja wtedy "prawilny" cywil dzwonię do policji, że torebka została... Policja przyjechała po godzinie... A K***A komenda była 5 minut piechotą ode mnie... C**j, przecież ja planów żadnych nie mam, wcale się nie śpieszę, miałam ten autobus zaplanowany idealnie...
Policja przyjechała, obejrzała torebkę, zapytała czy ruszana, pomacała, wyciągnęła portfel (tam lekko 3000+ w gotówce), zapisała moje dane i pojechała do tej swojej bazy... Kurw już mnie strzelał nie samowity, ale ok. Luz blues, w końcu są telefony, uprzedziłam o spóźnieniu.
I ja taka sierota czekam na kolejny autobus (długo wyczekiwany, bo ten akurat jeździł co 45-60 minut) a tu zajeżdża jakiś nówka samochód na pisku (tak przypomnę - minęła już dawno godzina! teraz to prawie 2) i wysiada jedna baba z drugą babą i że tu torebka była. To mówię jej, że policja zabrała i... w p***u pojechały.
Nawet "dziękuję" nie było. Niechże by wysłały przez policję głupiego smsa, że społeczność dziękuje za prawilność i...
W ten sposób przestałam być "prawilnym" cywilem, mam w*****e. Byłabym bogatsza o 3000+ a ile szczęśliwsza. To były czasy, gdy ta kasa znaczyła ponad 2 najniższe krajowe.
I tak, do tej pory boli mnie dupa od tego, że babsku to oddałam. A w tej okolicy nie było wtedy kamer...
Zgłoś
Wiewór 2020-12-28, 18:33
No i to by było na tyle na temat polskich patriotów hahaha
Zgłoś
ZgRyZ 2020-12-29, 5:24
on to przejął w celu przekazania na szczytne cele DWS, do najbliższej kurii episkopalnej. (dziwki, wóda, samochody).
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem