18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
dennissliwa 2020-12-26, 22:38 48
Cała patologia chodzi w tych patriotycznych bluzach...
Zgłoś
Czerstwy 2020-12-26, 22:50 28
Smutni są ludzie, którzy nie odczuwają wewnętrznego zadowolenia i dumy przy okazywaniu tak prostych i oczywistych gestów i zachowań jak dobroć, pomoc i lojalność wobec innych. Brak jakiejkolwiek empatii, by postawić się w odwrotnej sytuacji. Najgorszym tego typu sortem jest właśnie wyżej zaprezentowane ścierwo pseudoprawilniaków.
Zgłoś
r061071 2020-12-26, 22:51 5
To typowy patriota mieszkaniec po PGR-owskich blokowisk , zapomiał że[ kraś to trza umić]

forza nostra legge
Zgłoś
plastic 2020-12-26, 23:32 26
dennissliwa napisał/a:

Cała patologia chodzi w tych patriotycznych bluzach...

to jest dokładnie to samo zjawisko, co lewacy/feministki z hasłami "wolność, tolerancja". być może znajdziesz wśród nich osoby do których te hasła faktycznie pasują, ale szansa jest niewielka.
Zgłoś
mihaueeek 2020-12-26, 23:33 9
I te szybkie ruchy polaczkowo sebixowe tak typowe dla tych podludzi, brakuje jeszcze karyny obok z browcem i gówniaka. Ujebać łapy przy samej dupie, jeszcze w łeb pierdolnąć, żeby to narodowe zjebanie wyplenić.
Zgłoś
Tobiahus96 2020-12-26, 23:41 8
Pod bluzą koszulka Polski Walczącej i takie ścierwa nazywają się patriotami a spytaj kiedy wybuchło powstanie warszawskie to ci prawdy nie powie.
Zgłoś
baronturbina 2020-12-26, 23:51
Ja Przepraszam za niewiedzę z geografii ale... co to kurwa jest „Lipno” ???? Wiem że Halman wie!!!!
Zgłoś
Kriski 2020-12-26, 23:59 2
baronturbina napisał/a:

Ja Przepraszam za niewiedzę z geografii ale... co to kurwa jest „Lipno” ???? Wiem że Halman wie!!!!

Zadupie takie na drodze z Torunia do Włocławka (lub odwrotnie) gdzie po sąsiedzku w Czernikowie ksiądz wyszedł do protestujących z bronią.
Zgłoś
KaprysLosu 2020-12-27, 0:31
to, że ktoś ma koszulkę z jakimś zdaniem, to nie oznacza, że te racje wyznaje... ilu to już choćby Świętych Mikołajów (bo teraz na czasie) poszło siedzieć...
Zgłoś
Tymotekspokomłotek 2020-12-27, 1:17 3
przecież portfel leżał na głębię.. on to znalazł, nie ukradł
Zgłoś
cesarz1982 2020-12-27, 3:37 4
I jeszcze fajkę od gościa wycyganił.
Typowy wyborca PO -łotr i oszust
Zgłoś
KrystekKrystek 2020-12-27, 4:17 5
macko1993 napisał/a:

przecież portfel leżał na głębię.. on to znalazł, nie ukradł

Jeżeli znajdziesz cos wartościowego powinieneś to oddać i złapać 10 czy 20 procent znaleźnego (nie pamietam jaki to jest procent z ustawy). W innym przypadku jest zagarnięcie mienia czyli nie jako kradzież. A kradzież w Pl powinna być karana odcięciem dłoni. Czy to zlodziej w sklepie, czy polityk na stołku. Jeden uj, kradniesz to licz się z tym, że mozesz kiedyś nie mieć jak się podetrzeć!
Zgłoś
leitoml 2020-12-27, 4:25 11
Znalezione nie kradzione No bez przesady z tym złodziejem! Ja za dzieciaka znalazłem portfel i przejechałem na gapę pół miasta żeby dostać znaleźne pare złotych myśle sobie i mało co mnie właściciel nie pobił za to że jego portfel mu przyniosłem mam nauczkę i lepiej do skrzynki na listy wrzucić dokumenty znaleźne pieniądze zachować dla siebie i tyle
Zgłoś
gre.g 2020-12-27, 5:05 3
To nie jest kradzież tylko przywłaszczenie tak dla ścisłości.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów