📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Nadchodząca opona
- teraz popularne
Kara może okazać się nieskuteczna. Prawa ręka nadal sprawna
I kto takiego chuja będzie karmił i utrzymywał Jak mu łapy i kulosy połamią
taką karę to na długo zapamięta a nie więzienie w PL i warunki jak w sanatorium
Nawet mocno nie stęka. Chyba to nie pierwszy raz. Prawą zostawili, bo kto chuja będzie karmił i podcierał?
Jeśli na koniec pokazali znak cartelu to wygląda na to że się mu upiekło.
Hahahah patrzvie na jego morde jak dostaje hahahah. Jeny kazdy złodziej powinien przez takie małe seminarium edukacyjne przejść... Pozniej jeszcze przetrzymać pasożyta parę tygodni żeby się byle jak zrosło
Jestem 100% za, by takie kary za złodziejstwo i w sumie inne cięższe przewinienia, były wprowadzone w Polsce...myślę, że po wprowadzeniu takich kar, przestępczość od razu by spadła.....ale....niestety, MY W UNNJI jesteśmy, to musimy być cywilizowani, jak zachód....i małpowców sprowadzać., którzy to kradną, gwałcą, mordują biją, zabijają ludzi itd.
Jestem 100% za, by takie kary za złodziejstwo i w sumie inne cięższe przewinienia, były wprowadzone w Polsce...myślę, że po wprowadzeniu takich kar, przestępczość od razu by spadła.....ale....niestety, MY W UNNJI jesteśmy, to musimy być cywilizowani, jak zachód....i małpowców sprowadzać., którzy to kradną, gwałcą, mordują biją, zabijają ludzi itd.
Tak każda złodziejska kurwa z Wiejskiej powinna być traktowana.
Pójdę dalej, jakakolwiek złodziejska kurwa, a w szczególności cygańska (zaraz za rządową)
Heman napisał/a:
Tylko ten nieszczęśnik zapewne nie ukradł nawet jednej miliardowej tego co te śmiecie a kare ma srogą. Boli od samego patrzenia.
Heman napisał/a:
Tylko ten nieszczęśnik zapewne nie ukradł nawet jednej miliardowej tego co te śmiecie a kare ma srogą. Boli od samego patrzenia.
martika napisał/a:
taką karę to na długo zapamięta a nie więzienie w PL i warunki jak w sanatorium
Uwierz mi, że poza 15” tv warunki są kiepskie. Oczywiście nie tak dramatyczne jak w krajach 3 świata ale dobre też nie są. To co Ci pokazują w TV to ściema. Żarcie niejadalne, syf, smród i choroby. Opieka medyczna nie istnieje- jak nie masz pomocy finansowej z wolności to masz kaszanę a jak masz chajs to jeszcze da się wyrobić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów