I to zasłużony.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jeśli złodziej jest głupi to taki wpierdol nic go nie nauczy. Ale satysfakcja za pobicie złodzieja zostanie na dłużej. A złodziejaszek będzie potrzebował kilku tygodni na dojście do siebie
na klacie chyba hell boy tyle że teraz to on w piekle jest
Takie mam marzenie, każdy kto idzie na posła ma takie ultimatum w razie kradzieży.
Tu i teraz.
Na końcu już się rozgląda co by podpierdolić.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
kilka dni temu widziałem żulika który z Tesco próbował wynieść 0,5l. Dla niego najgorszą karą był rychły przyjazd policji ("no błagam nie róbcie mi tego"), a ten z nagrania czeka na policję niczym na anioły miłosierdzia
Ci ludzie sami niewiele posiadają, więc kradzież może być dla nich pozbawieniem całego majątku. Muszą, więc karać bezwzględnie żeby złapany był przykładem dla następnych.
Ci ludzie sami niewiele posiadają, więc kradzież może być dla nich pozbawieniem całego majątku. Muszą, więc karać bezwzględnie żeby złapany był przykładem dla następnych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów