📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Strasznie ciemny obraz, nie widać dobrze twarzy złodziejaszka...
Powinni tam jakieś lampy zamontować bo nie tylko nie widać wskazania na pompie ale nawet twarze ludzi takie jakieś ciemne
Ile mozna się zastanawiac jakie paliwo trzeba wlać?
Nie znoszę tej gloryfikacji złodziejstwa przemycanej w warstwie językowej. Nazywanie złodzieja "spryciarzem"... Ocieplanie od kilkudziesięciu lat konotacji takich słów jak "cwaniak" czy ostatnio nawet "cinkciarz". Niedługo obudzimy się z palcem w nocniku, że wolno już używać tylko formy "Pan Złodziej".
Co to za autko negatywa ?
Mmmm wyobrazcie sobie że jakiś bogacz was mija, i wypada mu plik banknotów tak z 10 koła. Oddalibyście mu? Bo ja za chuja, chuj że złodziej ale za 10k hmmm opłaca się!!!
Dlatego na stacji wyłącza się silnik, auto zostawia na biegu/ręcznym, otwiera wlew paliwa (jeśli jest taka potrzeba ze środka auta) i po wyjściu zamyka się samochód. Notabene i tak chwilę potem idzie się zapłacić, więc jak dla mnie sytuacja jest oczywista i baba po prostu nie pomyślała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów