📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
brawo!! i w nagrodę wysłać na wycieczkę do Brazylii
Ogląda człowiek te lincze i trochę sobie myśli, że to przesada
A później jak widzę, że wylalany facet w silę wieku, opierdala normalnych ludzi, bo nie ma zamiaru kalać się pracą, to żałuję że w Europie rąk takim nie upierdalają na rynku.
A później jak widzę, że wylalany facet w silę wieku, opierdala normalnych ludzi, bo nie ma zamiaru kalać się pracą, to żałuję że w Europie rąk takim nie upierdalają na rynku.
Zastanawiam się czy to był cygan czy jebany cygan ?
Mam nadzieję, że ta baba podstawiona była, bo jak można chodzić z telefonem na wierzchu otwartej torebki.
Powinien teraz dostać solidny oraz soczysty wpierdol tak jak robią to na filmikach a naszych ukochanych krajach 3 ciego świata
wiecie wiadomo jebany ciapak i w ogole, skurywysynstwo poziom 100, ale kto normalny trzyma wazne osobiste rzeczy tj. telefon w takiej luznej kielni?
mygyry napisał/a:
Nazwałeś babę normalnym człowiekiem ? ależ ty musisz by,ć sflustrowany seksualnie żeby porównywac kobiety to ludzi , nie lepiej zapłacic niż robić z siebie białego rycerzaOgląda człowiek te lincze i trochę sobie myśli, że to przesada
shokobons, Współczuje kobiet w twoim otoczeniu, ale nie przejmuj się widocznie z facetami jest ci wystarczająco dobrze
dobrze że to nie byłem ja na miejscu tego Gościa co go złapał lewą ręką , mógłbym pójść do pudła za utylizację szkodnika .
gosiakowyymis napisał/a:
wiecie wiadomo jebany ciapak i w ogole, skurywysynstwo poziom 100, ale kto normalny trzyma wazne osobiste rzeczy tj. telefon w takiej luznej kielni?
Normalni ludzie, to chcieliby móc zostawić rower z zakupami, bez kłódki przed sklepem, albo otwarty samochód i mieć pewność, że po wyjściu ze sklepu on tam dalej będzie nietknięty. A pojeby, to im to właśnie uniemożliwiają
robert924 napisał/a:
Zastanawiam się czy to był cygan czy jebany cygan ?
a to przecież to samo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów