Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to nie wiem jaki jeszcze może być powód jazdy z jedną nie świecącą lampą od kilku miesięcy, niedojebanie?
Kto jeździ z jedną lampą? Jakiś twój kolega, że od miesięcy go widujesz?
Holenderscy policmajstry skanowali pustostany (czyli tam, gdzie hodowali przyprawy) kamerami termowizyjnymi i standardowo montowane oświetlenie to wręcz strzałka "tu hodujemy". W reflektorach Porsche chodziło o to, że dają dużo światła, za to generują niską temperaturę i zmniejszają ryzyko wykrycia. W pewnym momencie potrafiły kosztować 20k za sztukę, bo poszukiwali tego zarówno skrojeni właściciele, jak i szklarniowcy.
To są bzdury, miejskie legendy. Samochodowe lampy się nie nadają do oświetlania upraw.
[ Dodano: 2024-12-07, 20:40 ]
To są bzdury, miejskie legendy. Samochodowe lampy się nie nadają do oświetlania upraw.
Jak mam zapas lamp na cały rok.
Wymienić kostki i nówka reflektor.
W tamtych krajach tłuką się ciągle więc temat chodliwy.
Szczerze, jeżeli taki reflektor jest zamocowany tak jak w mojej foce to gówno a nie kostki wymieni tylko reflektor od razu do wyjebania.
Ale to i tak lepiej niż debile co jeżdżą ze źle ustawionymi światłami i oślepiają innych, do takich powinno się bezkarnie strzelać.
Najgorsi są ci, co montują tanie, chińskie zamienniki halogenów typu "kukurydza" bo szkoda im kaski na markowe retrofity. Takie gówno świeci we wszystkie strony, a burak w starej bejcy się cieszy, że on widzi wszystko, a chuj tam z innymi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów