📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pewnie był na to przygotowany. Dał typom jakiś zepsuty złom a w kieszeni ma normalny telefon. W torbie pewnie ma tych rupieci parę sztuk.
Mozej napisał/a:
Pewnie był na to przygotowany. Dał typom jakiś zepsuty złom a w kieszeni ma normalny telefon. W torbie pewnie ma tych rupieci parę sztuk.
Też tak myślę
ja to sie dziwie ze w tej ameryce lacinskiej oni sie jeszcze nie nauczyli zeby profilaktycznie strzelac do kazdego na skuterze.
Przeciez juz naukowo potwierdzono ze w tamtych rejonach szansa na to ze osoba na skuterze to bandyta wynoso 231%
Przeciez juz naukowo potwierdzono ze w tamtych rejonach szansa na to ze osoba na skuterze to bandyta wynoso 231%
Tam to lepiej mieć 2 portfele zapasowe bez cennych rzeczy. Wypchane np starymi kartami itd. A wazne rzeczy nosić nie wiem kurwa chyba w dupie.
Widać że typ już nie raz był okradziony
Żona mu pisała elaboraty, więc rozwiązał problem bardzo skutecznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów