📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Faen napisał/a:
Stary, co Ty pierdolisz?
Mam już dość plucia na Polske i Polaków i postanowiłem z tym walczyć. Każdy Polak na tym serwisie powinnien walczyć z stereotypem Polaka jako pijaka, głupka i złodzieja.
@gordonviet Dalej nie odpowiedziałeś co takiego ukradł Kaczyński. A co do Giertycha to jest on jednym z lepiej wykształconych ludzi w sejmie... Idź z powrotem oglądać FAKTy w TVN.
ooo didintridy wróciły....no tak weekend mamuśka pozwoli dłużej przed komputerem posiedzieć a jutro szkoła
Autor tego plakaty chce chyba zrównać twórcę podatku Vat Donalda Tuska, Premiera który przez 6 lat rządów potroił liczbę urzędników do wręcz absurdalnej liczby ponad 456tyś obywateli zatrudnionych w sektorze publicznym, nie zwiększając jej sprawności w najmniejszy sposób, z mojego doświadczenia wręcz utrudniło, te 2/3 urzędników plus kosztuje nasze państwo 10mld złotych rocznie. Obok Jarosława Kaczyńskiego przewodniczącego partii która tak jak on była przeciwna owemu projektowi jak i jego wejściu w życie. Pan Premier od kiedy afera goni aferę jest wszędzie na pierwszym planie, opozycję podpiąć na drugi plan nie zaszkodzi ?? Propaganda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów