📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Zebrali z wioski wszystkie wielkie świnie co podeptały typa, ciekawe czy po tym dojdzie w 100% do siebie jeśli tak to typ ma farta, oprócz tego mam nadzieje że samosąd słuszny
jak łatwo manipulować głupimy sadolami, wystarczy napisać "złodziejska agonia" do filmiku w ktorym paru gosci glanuje jakiegos biedaka i już profilowanie komentarzy gotowe, codziennie mam bekę z komentarzy na tym portalu
Zesrałeś się. Wracaj na TikToka.jak łatwo manipulować głupimy sadolami, wystarczy napisać "złodziejska agonia" do filmiku w ktorym paru gosci glanuje jakiegos biedaka i już profilowanie komentarzy gotowe, codziennie mam bekę z komentarzy na tym portalu
OldMann napisał/a:
jak łatwo manipulować głupimy sadolami, wystarczy napisać "złodziejska agonia" do filmiku w ktorym paru gosci glanuje jakiegos biedaka i już profilowanie komentarzy gotowe, codziennie mam bekę z komentarzy na tym portalu
Jak nie oglądasz do końca filmików, to dupa z ciebie nie sadol.
Jak pedofil to nie przesadzili, wyszło elegancko.
OldMann napisał/a:
Czego się spodziewasz ?! Na sadisticu większość to wydziarowane prawackie pseudopatriotyczne debile. Ich procesy myślowe są uproszczone do granic możliwości.
Dosięgła go karząca ręka sprawiedliwości!
JebacPis100procent napisał/a:
Dosięgła go karząca ręka sprawiedliwości!
Stopa. I to nie jedna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów