Jeśli macie jakieś aluzje to proszę obrócić monitor!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Jeśli macie jakieś aluzje to proszę obrócić monitor!
mama mowila "odrob lekcje"
Kurwa było napisać o ile stopni bo obracam i obracam i ni chuja
sami wyglądają na złomiarzy
co za chuje... jakbym tak z Ustronia do Buczkowic miał pojechać na darmo to bym jednemu z drugim dupy z nogi powyrywał. Wkurwia mnie chamstwo!
obracam monitor, obracam i dalej nie wiem dlaczego masz takich kumpli
mesiash napisał/a:
co za chuje... jakbym tak z Ustronia do Buczkowic miał pojechać na darmo to bym jednemu z drugim dupy z nogi powyrywał. Wkurwia mnie chamstwo!
Pan się tak nie napinaj bo Panu się urwie od internetu żyłka
Filmik piękny, szczególnie gdy kamerzysta się śmieje to nie wiem czy się świnia nie krztusi lub dusi. Chociaż po sposobie nagrywania, jestem w stanie uwierzyć, że to jakieś zwierze hodowlane nagrywało
Piwo za czapke NIKE, jestes cool
Śmieje się z kolesia co ma zbierać puszki, a sam matce podpierdala kase na fajki ... do roboty kurwa!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów