Szybko sprawnie, bezboleśnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Świetne, ktoś wie, w jakim programie można zrobić makroefekt w filmikach ??
Jabany jak szarpie, jak sęp.
@Huherko
jeżeli chciałbyś to zrobić na surowym klipie nagranym jakąś zwykłą kamerą, to najpierw musisz się pobawić rozmazaniem, następnie przyspieszyć, wyłączyć przenikanie klatek i zmniejszyć płynność do 20 czy tam 25 fps.
jeżeli chciałbyś to zrobić na surowym klipie nagranym jakąś zwykłą kamerą, to najpierw musisz się pobawić rozmazaniem, następnie przyspieszyć, wyłączyć przenikanie klatek i zmniejszyć płynność do 20 czy tam 25 fps.
Taki nieużywany bus na osiedlu to w dzieciństwie marzenie każdego dzieciaka
To nie złomowanie, tylko ci w rogu ekranu co czekają podwozie zamówili ;]
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów