Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
rav52v 2013-01-10, 6:35
Bladeone napisał/a:

Ostatnio bardzo denerwuje mnie babcia, ale jak to mówią złośliwość rzeczy martwych.

własne, wymyślone przed chwilą

kurwa jakie śmieszne, no ja pierdole
Zgłoś
merh 2013-01-10, 7:33
"własne, wymyślone przed chwilą " gdyby nie padły te słowa,nie byłoby tyle srania. Wjebałeś sie w sadolowych ekspertów.
Zgłoś
łonder 2013-01-10, 10:57
Babcia przekręciła się. Koniec kieszonkowego i spłacania rat za telewizor ;D
Zgłoś
MArcin911 2013-01-10, 11:01
Wy to się odpierdolcie od babci. Babcie to są wspaniałe kobiety

* Avatar tego użytkownika został wyłączony przez administratora lub moderatora forum
Zgłoś
Hrabia Drapula 2013-01-10, 18:44
mam nadzieję że kiedyś też będą cię traktować jako rzecz i to za życia

Zgłoś
krecik 2013-01-10, 21:14
maniiiek napisał/a:

@krecik jak widzę ktoś nie do końca rozumie słowo "kawał".

knix666 napisał/a:

no kurwa bez przesady, ale widze ze praru osobom brakuje dystansu hahah

tylko zobaczcie eskperci, że on ma 18lat więc to nie jest pewnie "kawał" tylko spróchniałe gówno.
Zgłoś
Bladeone 2013-01-10, 21:33
Co z tego że mam 18lat? Nie widzę powiązania, gdy ma się 18lat nie można mieć czarnego poczucia humoru?
Zgłoś
K................n 2013-01-11, 12:26 1
To już lepszy suchar ja wymyśliłem po przeczytaniu Twojego?!

Podczas seksu:
-o pomogłabyś mi troche kurwo, bo nie dam rady dojść!
-eh ta złośliwość rzeczy martwych - mruknął po wszystkim pracownik kostnicy
Zgłoś
maniiiek 2013-01-11, 14:44 1
Cytat:

tylko zobaczcie eskperci, że on ma 18lat więc to nie jest pewnie "kawał" tylko spróchniałe gówno.

A Ty ze swoimi 21 jesteś taki dojrzały...

Jedyną przyczyną zła na świecie jest skurwysyństwo.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów