Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebisty materiał.
Szkoda, że pewien ekspert nie może się wypowiedzieć
Ekspert wyjechał na poligon
To może ja się wypowiem, bo poglądy mam podobne. Dla mnie każdy kto "kocha pieski", i uważa je za rodziną i śpi z nimi w pokoju/łóżku, a nie jest dzieckiem to po prostu popaprany zoofil. Ja normalność postrzegam tak:Szkoda, że pewien ekspert nie może się wypowiedzieć
- zakaz trzymania psów w blokach i wprowadzania do strefy publicznej, celem gryzienia, obsrywania i skakania na ludzi.
- każdy pies na łańcuch, wyłącznie na podwórku właściciela, do tego jest, i tam niech sra
- cała reszta szczekających szczurów np. do chińskiej knajpy
*wyjątek, to psy faktycznie spełniające właściwe funkcje, pies: policyjny, przewodnik, pasterski itd.
To może ja się wypowiem, bo poglądy mam podobne. Dla mnie każdy kto "kocha pieski", i uważa je za rodziną i śpi z nimi w pokoju/łóżku, a nie jest dzieckiem to po prostu popaprany zoofil. Ja normalność postrzegam tak:
- zakaz trzymania psów w blokach i wprowadzania do strefy publicznej, celem gryzienia, obsrywania i skakania na ludzi.
- każdy pies na łańcuch, wyłącznie na podwórku właściciela, do tego jest, i tam niech sra
*wyjątek, to psy faktycznie spełniające właściwe funkcje, pies: policyjny, przewodnik, pasterski itd.
Widać że cię gnębili w przeszłości parówo
to może mi powiesz jak pies na łańcuchu ma bronić mojej posesji? ma szczekać? i czekać, aż posesja zostanie okradziona? czy może czekać, aż ja (w środku nocy, zaspana w chuj po ciężkim dniu pracy) obudzę się od jego szczekania i zaryzykuję wyjść na podwórze do potencjalnie uzbrojonego złodzieja?
pierdolnij się w łeb. pies na podwórku ma latać luzem i napierdalać po łydkach każdego intruza.
pies na łańcuchu to jak fiut sadola. w chuj nie użyteczny.
To może ja się wypowiem, bo poglądy mam podobne. Dla mnie każdy kto "kocha pieski", i uważa je za rodziną i śpi z nimi w pokoju/łóżku, a nie jest dzieckiem to po prostu popaprany zoofil. Ja normalność postrzegam tak:
To może ja sie wypowiem. Dla mnie pojeby jak powyżej nie zasługują na tlen. Każdy fanatyzm powinien być z urzedu eksterminowany, i gdyby w Polsce weszła taka ustawa ,to jeszcze dziś aplikował bym na kata
Ej. A co się stało z tym obszczymurem, poligonem?
Dostał bana, uruchomił drugie konto i teraz jedzie po dzieciakach i pizdusiowatych tatusiach.
niepełnosprawna spostrzegawczo wyjebała się na miejscu dla niepełnosprawnych ruchowo, więc jakby wszystko na swoim miejscu
to może mi powiesz jak pies na łańcuchu ma bronić mojej posesji? ma szczekać? i czekać, aż posesja zostanie okradziona? czy może czekać, aż ja (w środku nocy, zaspana w chuj po ciężkim dniu pracy) obudzę się od jego szczekania i zaryzykuję wyjść na podwórze do potencjalnie uzbrojonego złodzieja?
pierdolnij się w łeb. pies na podwórku ma latać luzem i napierdalać po łydkach każdego intruza.
pies na łańcuchu to jak fiut sadola. w chuj nie użyteczny.
Chłop mieszka na na wsi ze starą matulką, pisze z dziesiecioletniego samsunga, wpierdala kury , które ukradnie sąsiadowi, sra do drewnianego wychodka, a ty go o fizykę kwantową pytasz? Nie przesadzasz?
To może ja sie wypowiem. Dla mnie pojeby jak powyżej nie zasługują na tlen. Każdy fanatyzm powinien być z urzedu eksterminowany, i gdyby w Polsce weszła taka ustawa ,to jeszcze dziś aplikował bym na kata
Nie popłacz się tylko psi kochasiu, poliż się ze swoim pieskiem, po tym jak wylizał se jaja, to za pewne jak zwykle cię uspokoi. A co do nowych praw, na razie zresztą w Polsce raczej leją cioty i cweli, więc jak powstanie nowe prawo, prędzej załapiesz się na ofiarę, niż na kata.
A tak w ogóle to kim ty kurwa jesteś pajacu? Gdzieś chwile wcześniej coś tam o mnie i poligonie sapiesz, że komentujemy niby ludzi a nie materiał, po czym sam dokładnie robisz to, o czym pierdolisz. Aż tak kurwa głupia jesteś, hipokrycka szmatko do wycierania garów w UK czy innej islandii, aż tak? Ech kolejne kurwa loaloa, za głupie to by dać sobie radę w Polsce, co nawet Ukrom się udaje, a szczeka i szczeka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów