Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
P.S. 75% fur tragedia ale pare sztuk naprawde slicznych bylo a szczegolnie te 2002 i stado rekinow z za wschodniej granicy
A mówią ,że w Polsce nie ma już dobrej fety....
kto tak mówi ? nie słyszałeś czegoś takiego: "Polska amfetamina cieszy się największym powodzeniem, gdyż jest najczystsza" ?
I czekamy na hejty właścicieli tico i matizów, stunterów na skuterach i innych, którzy sądzą że BMW jeżdzą naćpane dresy. Ten na pewno przyjechał na miejscu pasażera i ma tyle wspólnego z BMW co Tusk z polityka. Niby coś tam widział a ale nie wie co tam robi..
Bo BMW jeżdżą dresy (czy naćpane nie wiem, ale sądząc po kuriozalnych wypadkach... to tak).
Porównaniem do Tuska i polityki to sobie w stopę strzeliłeś, bo Tusk w niej jest jak i dres w bmw. Nie ma nawet co tu debatować, ale stare BMW, Passaty, Golfy to wylęgarnia drogowego chamstwa, bezmyślności i zacofania umysłowego i bierze się to z prostego powodu.
W latach 90 po upadku komuny zaczęto masowo sprowadzać auta do Polski z Niemiec. Co poszło na 1 ogień? Rozjebane bejce, audice i vieśwageny, były relatywnie tanie a ich konstrukcja na tyle solidna, że do jazdy dla mało wymagających polaków były ok.
Więc dziś bezmyślne dresy idą za modą, "bo un mo to ja tyż se kupie bejce", do tego względy ekonomiczne, zajebana bma z 200.000 przebiegu jest sprzedawana po taniości od bogatszego Niemca a dla młodego polskiego dresa to auto marzeń.
Proste.
Bo BMW jeżdżą dresy (czy naćpane nie wiem, ale sądząc po kuriozalnych wypadkach... to tak).
Porównaniem do Tuska i polityki to sobie w stopę strzeliłeś, bo Tusk w niej jest jak i dres w bmw. Nie ma nawet co tu debatować, ale stare BMW, Passaty, Golfy to wylęgarnia drogowego chamstwa, bezmyślności i zacofania umysłowego i bierze się to z prostego powodu.
W latach 90 po upadku komuny zaczęto masowo sprowadzać auta do Polski z Niemiec. Co poszło na 1 ogień? Rozjebane bejce, audice i vieśwageny, były relatywnie tanie a ich konstrukcja na tyle solidna, że do jazdy dla mało wymagających polaków były ok.
Więc dziś bezmyślne dresy idą za modą, "bo un mo to ja tyż se kupie bejce", do tego względy ekonomiczne, zajebana bma z 200.000 przebiegu jest sprzedawana po taniości od bogatszego Niemca a dla młodego polskiego dresa to auto marzeń.
Proste.
chwila chwila, czy to wina bmw, że też ją dresy kupują ?
to, że często są skatowane to wina użytkownika a nie samej fury, bo raczej bmw należy do najmniej awaryjnych w klasie
tak tak, proszę sobie poczytać rankingi awaryjności a dopiero później pier*olić farmazony
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów