Jakiś złom o wartości połowy średniej krajowej z wpierdolonymi wieśniackimi spojlerami aby przy tych 80-100 koniach nie odleciał na autostradzie, felgi takie aby gumy nie było widać, w środku festyn i odpust a do tego jeszcze jakieś nagłośnienie które właściciel dumnie przedstawia podając ile watów mocy mają łącznie i ile głośników potrafił upchać w tym swoim szrocie.
Niesamowite jak ludzie potrafią wpierdolić w auto wielokrotność jego chujowej wartości aby finalnie obniżyć jego wartość rynkową. Fenomenalne zjawisko.
Ah... mój ulubiony typ tuningu jaki widać nawet na naszych rodzimych ulicach.
Jakiś złom o wartości połowy średniej krajowej z wpie**olonymi wieśniackimi spojlerami aby przy tych 80-100 koniach nie odleciał na autostradzie, felgi takie aby gumy nie było widać, w środku festyn i odpust a do tego jeszcze jakieś nagłośnienie które właściciel dumnie przedstawia podając ile watów mocy mają łącznie i ile głośników potrafił upchać w tym swoim szrocie.
Niesamowite jak ludzie potrafią wpie**olić w auto wielokrotność jego ch*jowej wartości aby finalnie obniżyć jego wartość rynkową. Fenomenalne zjawisko.
Przyjebańcu w dB Dragu nie chodzi o to jak auto wygląda tylko o to jakie ciśnienie akustyczne generuje sprzęt. Niektóre z nich potrafią generować 160+ dB, gdzie około 130 to huk odrzutowca, a każde kolejne 3dB to dźwięk głośniejszy od poprzedniego dwukrotnie. Po chuj pchać taki sprzęt w furę za 300k jak ta rozleci się po kilku sekundach?
U nas taki agrotuning (laminaty) to wioska. W rosji to lans
Jaranie się samochodami jest pedalskie.
Szkoda ze twoja stara tak nie myślała jak cię robili ja tylnim siedzeniu Lanosa.
laminaty
Laminaty to technologia wiem ze się przyjęło ze jak ktoś robi laminaty to wiejski tuning idt
natomiast najlepsze i najpiękniejsze fury świata są z laminatu robię przy tym 10 lat i nie raz dzwonił "seba" i pytał ile maska z carbonu do golfa albo bmw po tym jak się dowie to jedzie do PSB Stonka kupuje żywicę szkło i jebie spojlery na formie z kartonu bo na fachowca go nie stać. Nie przypierdalam się tylko staram się wyjaśnić bo na tym się akurat znam.
ps Pozdrawiam
(…) jedzie do PSB Stonka kupuje żywicę szkło i jebie spojlery na formie z kartonu bo na fachowca go nie stać. Nie przypierdalam się tylko staram się wyjaśnić bo na tym się akurat znam.
ps Pozdrawiam
Raczej wchodzi na allegro i wpisuje "spojler e36" i sortuje od najtańszego a potem szuka czegoś w odpowiednim kolorze bo nawet na lakiernika to nie wyda hajsu.
... w dB Dragu...
co nie zmienia faktu ze trzeba byc skrajnie niedojebanym umyslowo zeby cos takiego robic
Raczej wchodzi na allegro i wpisuje "spojler e36" i sortuje od najtańszego a potem szuka czegoś w odpowiednim kolorze bo nawet na lakiernika to nie wyda hajsu.
Velturek, tyle lat na serwisie, a dalej masz w niektórych tematach ograniczone horyzonty. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Niektórzy przez 5-10 lat dopiększają te swoje "tabaryny za 2000", bo to kochają i wydają na takie zabawy nawet i kilkaset tysięcy. Chuj Ci do tego, co ktoś robi ze swoimi pieniędzmi.
Przyjebańcu w dB Dragu nie chodzi o to jak auto wygląda tylko o to jakie ciśnienie akustyczne generuje sprzęt. Niektóre z nich potrafią generować 160+ dB, gdzie około 130 to huk odrzutowca, a każde kolejne 3dB to dźwięk głośniejszy od poprzedniego dwukrotnie. Po chuj pchać taki sprzęt w furę za 300k jak ta rozleci się po kilku sekundach?
U nas taki agrotuning (laminaty) to wioska. W rosji to lans
o ile dobrze usłyszałem 158 decybeli wykrecil
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów