📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bezimienny90 napisał/a:
bardzo pozytywny koleś, potrzeba takich w tych ponurych tuskoczasach
brałeś udział tylko [albo i nie] w jednych wyborach parlamentarnych, atakuj tych co wybierali wszystkie poprzednie ekipy rządowe bo jak patrze na zacietrzewionych gówniarzy co jeszcze życia nie lizneli to po prostu cofa mi się wszystko co zjadfłem od śniadania
ludzie co tak pierdolą na Tuska [kiedy niby było lepiej/gorzej? ciągle jest kuirwa tak samo chujowo] w większości nie dokładaja palca do niczego by poprawić ten kraj niż tylko napierdalanie na Tuska
żałosne, młode bydło
pozytywny koleś ;D wyjebane po całości, zatem nie ma co komentować, bo i tak by to wszystko przeczytał i poszedł pierdolnąć wiadro xD
jak on się wypowiada to męczę się razem z nim gdy go słucham
jest tu ktoś, kto zna go osobiście? z nim to muszą mieć beke. rozładowuje napięcie
taka
sytuacja
taka
sytuacja
O kurwa, video jest o sporcie a znaleźli się tu ludzie z bólem dupy, którzy jadą po Tusku potem po młodych gniewnych i udają wielce życiowych. To jest kurwa problem internetu i większości głupich ludzi bo tacy są na sadolu, wypowiadanie się na tematy niedotyczące głównego wątku. I wy chcecie kraj na normalny zmieniać... zacznijcie od siebie.
A Żyła jak zawsze pozytywny chyba polaczków boli że się nie umieją uśmiechać na co dzień.
A Żyła jak zawsze pozytywny chyba polaczków boli że się nie umieją uśmiechać na co dzień.
Haha. Kiedyś mnie drażnił, ale teraz nie mogę się nie uśmiechnąć na widok jego roześmianej mordy!
typowe polskie zawistne podejście - cieszy się chłopak, to trzeba go zdeptać. A najlepiej jeszcze wjebać coś politycznego.
a kurwa znajdziesz złotówkę na chodniku to ci pała staje z radości i dzwonisz do babci żeby się pochwalić jak to ci się w życiu powodzi.
a kurwa znajdziesz złotówkę na chodniku to ci pała staje z radości i dzwonisz do babci żeby się pochwalić jak to ci się w życiu powodzi.
I znów internet zmarnuje życie kolejnemu człowiekowi...
Ale to jest sadistic tu się życie marnuje na okrągło he he he...
Swoją drogą szkoda mi go, jest niby pozytywnym człowiekiem ale zachowuje się niezbyt racjonalnie, albo on nie ma internetu...
W każdym razie ja gościa lubię
Ale to jest sadistic tu się życie marnuje na okrągło he he he...
Swoją drogą szkoda mi go, jest niby pozytywnym człowiekiem ale zachowuje się niezbyt racjonalnie, albo on nie ma internetu...
W każdym razie ja gościa lubię
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów