📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fajny sport i pozytywnie nastawieni do życia ludzie.
Kurna ciekawe co on jara
na paraolimiade z tym PO-jebem
Z pełnym szacunkiem dla gościa i dla tego co robi, ale wydaje mi się, że gdyby to był wywiad z przeciętnym gościem spod monopolowego, których tu nie brakuje, to wszyscy by po nim jechali od półgłówków i się z niego śmiali, a ten jest spoko i wszyscy mu gratulują... taka mała dygresja jak niesprawiedliwe osądzamy ludzi
bardzo pozytywny koleś, potrzeba takich w tych ponurych tuskoczasach
Nie wiem co wy w nim widzicie takiego fajnego? zwykły koleś który robi z siebie debila przed kamerami i zachowuje się jak jakiś smarkacz.
no i jak go mozna nie lubić
@andzejinformatyk zato ty jesteś żałosnym pedziem siedzącym przed komputerem i nie mającym zadnego dystansu do siebie i innych. Wypierdalaj.
@andzejinformatyk zato ty jesteś żałosnym pedziem siedzącym przed komputerem i nie mającym zadnego dystansu do siebie i innych. Wypierdalaj.
borisklinga napisał/a:
na paraolimiade z tym PO-jebem
1. Na paraolimpiadach występują normalni sportowcy, a nie żadne pojeby.
2. Dlaczego uważasz, że Piotrek jest pojebem? Ciekawe swoją drogą co Ty byś pierdolił do mikrofonu... Pewnie coś w ten deseń: yyy.. nooo, ten tego...
3. Wyjdź.
Suty_dziobaka napisał/a:
1. Na paraolimpiadach występują normalni sportowcy, a nie żadne pojeby.
2. Dlaczego uważasz, że Piotrek jest pojebem? Ciekawe swoją drogą co Ty byś pierdolił do mikrofonu... Pewnie coś w ten deseń: yyy.. nooo, ten tego...
3. Wyjdź.
nie warto na takiego pajaca tracić czasu ; )
Chlopak jest poprostu rozbrajajaco szczery i tym ludzi ujmuje, a ze nie jest przy tym elokwentny to tylko na plus dla niego.
Jest jaki jest, ale kurwa jest prawdziwy. Niczego nie udaje. Pozytywny chłopek i kiedy bym na forum jego nie zobaczyl daje piwsko i sie nie czaje.
chłopak ma taki charakter i tyle nie rozumie jak można porównywać Go do upośledzonego czy cokolwiek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów