📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
maciekmidian napisał/a:
Widać że taksówkarz wyprzedzał passata zaparkowanego na poboczu. Musiał ustąpić pierwszeństwa jadącej z naprzeciwka swoim pasem. Nie zrobił tego i sie jeszcze spruł.
Nie da się wyprzedzać zaparkowanego pojazdu.
Ale jak popełnił błąd, to mógł podejść i próbować się dogadać, a nie z mordą, ja się babce nie dziwie, bo jego zachowanie wynika właśnie z tego, że inni wcześniej ustępowali.
Ja rozumiem, że złotówa to chuj i jego wina, ALE poszkodowanej, za "proszę panią" i tak się szacunek nie należy.
Cierpiarze to kurwy i tyle. Zawsze jest ich winna, nawet jak nie są winni.
Wow ile emocji
Czasami mam wrażenie, że taksiarzami zostają policjanci na emeryturze, byli SBcy, konfidenci i im podobni. Jakoś tak charakter zawsze do siebie podobny mają.
Nawet jak babka to złośliwie zrobiła, to w przypadku złotówy wybaczmy - każdy powinien tak postąpić.
Nie da się wyprzedzać zaparkowanego pojazdu.
Oj mało Ty o złotówach wiesz, oj mało
@niezwyciężony
dałem Ci browara za ten joke, ale daje stówę że to wyglądało tak: "jebne se posta... jebłem".
dałem Ci browara za ten joke, ale daje stówę że to wyglądało tak: "jebne se posta... jebłem".
Akurat za spuszczenie powietrza to mu chuja zrobią To czasowe pozbawienie używalności Mandat za to kurwa jest jakiś śmieszny, bo to wykroczenie jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów