📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie znam całej sytuacji więc nie będę się wypowiadał.
Ale fakt: złotówa to stan umysłu.
Ale fakt: złotówa to stan umysłu.
Jak nie moto-pizdy, to rowerzyści, złotówy, wieśniaki z BMW... komu ufać?
Niech się tak chuj nie wyrywa do spuszczania powietrza, bo ktoś mu w końcu zgasi światło
jak zawsze jestem przeciw babom za kierownicą, to tu pochwalę ją za nieugięcie
Widać że taksówkarz wyprzedzał passata zaparkowanego na poboczu. Musiał ustąpić pierwszeństwa jadącej z naprzeciwka swoim pasem. Nie zrobił tego i sie jeszcze spruł.
Jak zwykle złotówa ma pierwszeństwo bo kisł w baleronie pół dnia, złapał "klyenta" i chuj z tego że po jego stronie stały auta to i tak musiał się wjebać na babkę jadącą przepisowo. Ma cieć auta po swojej stronie ulicy to grzecznie kisi się i przepuszcza.
Czy na to nie ma artykułu? Czy to nie jest złamanie prawa? Niech mu wyślą mandacik pocztą.
Szkoda że nie trafił na jakiegoś kozaka w ortalionie.
Szeryf dzielnicy w starym chyba najbardziej rdzewiejącym Mercedesie w historii...
Szeryf dzielnicy w starym chyba najbardziej rdzewiejącym Mercedesie w historii...
Nie widać całej sytuacji, bardzo możliwe, że babka wyjechała jak on już jechał i specjalnie go nie puściła, widzieliśmy tu identyczną sytuacje z pojebanym rowerzystą, który ambitnie szeryfuje wkurwiając innych, jeżdżenie autem to również uprzejmość a nie zasada ja mam rację i chuj. Nikogo nie bronie i nie krytykuje, ale dziwnie ta sytuacja wygląda...
niezwyciężony napisał/a:
To jakaś moda wśród złotów: trojmiasto.pl/wiadomosci/Zwrocila-taksowkarzowi-uwage-w-rewanzu-spusci... mam nadzieję że Uber albo inne firmy puszczą ich z torbami.Niech się tak chuj nie wyrywa do spuszczania powietrza
Jebać złotówę za takie zachowanie, jebać babkę bo zamiast zjechać i pojechać dalej to kurwa wszyscy stoją bo ona miała pierwszeństwo. Do tego nie widać całego zajścia więc chuj go tam wie co zrobiła wcześniej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów