...i uciekła. Potrącenie można wybaczyć (wtargnięcie) ale odjechanie to już skurwysyństwo. Charków.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i kurwa jednego bezpańskiego pchlarza mniej.
dEstabil_ napisał/a:
No i kurwa jednego bezpańskiego pchlarza mniej.
I jeden durny komentarz więcej.
Szkoda że tylko przeniósł go na pobocze. Mógł zawieść do weterynarza. Lub wytopić z niego smalec.
zanim zaczniecie sie rozczulac :
bezpanskie pieski biegaja i wpierdalaja co popadnie jak sa glodne wlacznie z dziecmi.
bezpanskie pieski biegaja i wpierdalaja co popadnie jak sa glodne wlacznie z dziecmi.
jak ja nienawidze złotówiarzy, zawsze im zajeżdzam drogę i utrudniam, pod siedzeniem mam pałę teleskopową i nóż 25 cm mam nadzieje że ubiję kiedyś cierpiarza jakiegoś jak już dostawać dozywocie to za złotówiarza tylko
@jozue Ty wiesz co piszesz? Lepiej się zastanów co w internet puszczasz.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Może nie skurwysyństwo, ale zrobił bardzo źle. Trzeba się zatrzymać, znaleźć kurwę - właściciela szczura, i niech płaci za to co jego szkodnik narobił. I tak dobrze że tylko szczur tylko auto uszkodził, a nie jakieś dziecko zagryzł.Potrącenie można wybaczyć (wtargnięcie) ale odjechanie to już skurwysyństwo.
No rzeczywiście kutas z niego że odjechał, powinien był wycofać i poprawić a nie zostawiać taką fuszerkę.
Jesse.Pinkman napisał/a:
I jeden durny komentarz więcej.
za mało chleba zjadłeś z sadolowego pieca żeby stawać w obronie kundli jebanych co uszkadzają na drodze piękne nowoczesne auta
jozue napisał/a:
jak ja nienawidze złotówiarzy, zawsze im zajeżdzam drogę i utrudniam, pod siedzeniem mam pałę teleskopową i nóż 25 cm mam nadzieje że ubiję kiedyś cierpiarza jakiegoś jak już dostawać dozywocie to za złotówiarza tylko
Obyś trafił na takiego samego zjeba! Pewnie ledwo dosięgasz blatu i marzy ci się prowadzenie auta! Jebany zjebie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów