Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czyli ustalmy: to nie jest rondo jak pokazuje znak, tylko zwykłe skrzyżowanie? Bo na normalnym rondzie można sobie jeździć zewnętrznym pasem w kółko.
Aż z ciekawości spojrzałem na schematy rond turbinowych i wszystko się zgadza, nie ma tu nic dziwnego.
Akurat złotówa z tego pasa mógł jechać tylko i wyłącznie w prawo. Więc wina złotówy.
Mylisz się, był na rondzie.
Aż z ciekawości spojrzałem na schematy rond turbinowych i wszystko się zgadza, nie ma tu nic dziwnego.
Ale na rondzie turbinowym są ladnie namalowane ciągłe linie, wszystko jasne a tutaj ich brak.
Mylisz się, był na rondzie.
Akurat chwilkęprędzej była osobówka i motocykl. Po drugie taryfa ma wymalowane trójkąciki przed wjazdem na rondo. Do tego jak już wspomniałem z ronda może tylko zjechać dalej w ulicę FOCHA. nie może jechać na wprost w kierunku mostu i ronda Bernardyńskiego. Więc się nie mylę.
Akurat chwilkęprędzej była osobówka i motocykl. Po drugie taryfa ma wymalowane trójkąciki przed wjazdem na rondo. Do tego jak już wspomniałem z ronda może tylko zjechać dalej w ulicę FOCHA. nie może jechać na wprost w kierunku mostu i ronda Bernardyńskiego. Więc się nie mylę.
Dodam jeszcze, ze zlotowa miał znak poziomy strzałkę w prawo.
To jest najbardziej zjebane rondo w Bydgoszczy, jak gdzieś jadę to zawsze staram się je omijać, a w godzinach szczytu to już w ogóle...
Nie zadziałał poprzednio
Specjaliści się znaleźli.
Od samego początku o tym pisałem. Często tędy jeżdżę i lepiej chwilkę odczekać niż włączać się do ruchu jak taksiarz.
Poza tym najbardziej zrąbane rondo to było kiedyś bernardyńskie. Teraz je zmodernizowali jakiś czas temu i jest lepiej.
- idiota..
- kto idiota?
- no taksówkarz...
- co mu zrobił?
- no wjechał w niego...
Ta baba to się tylko do łózka nadaje...
Na polityce zna się pewnie tak samo, jak na prowadzeniu auta... Szkoda, że ma prawo glosu
Złotówa ma nakaz jazdy w prawo, zaznaczyłem na czerwono. Specjaliści się znaleźli.
Nie zadziałał poprzednio
To po co tam jest tak wyprofilowana, przerywana linia, która sugeruje, że można tam jechać?
Złotówa ma nakaz jazdy w prawo, zaznaczyłem na czerwono. Specjaliści się znaleźli.
Nie zadziałał poprzednio
Przesuń trochę zdjęcie w guglach i zobaczysz, że taxi/bus mają strzałki do jazdy na wprost.
To po co tam jest tak wyprofilowana, przerywana linia, która sugeruje, że można tam jechać?
Dla tych co jadą jagiellońską prosto. Oddaj prawko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów