Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
~Vuko 2015-01-14, 23:33
Velture napisał/a:

O kurwa.... ale akcja... taksiarz nie włączył kierunkowskazu... ja jebie... emocje jak na grzybobraniu.

A mi się popcorn skończył
Zgłoś
z................m 2015-01-14, 23:40
A jak mówiłem, że zmorą następnych lat będą różnej maści kamerki to nikt nie chciał wierzyć.
Zgłoś
qwerq221 2015-01-15, 1:34 12
Ja pierdole ja nie ogarniam... czy w tej Polsce same zjeby mają kamerki na pokładach? Mi w takiej sytuacji nawet nie przeszłoby przez myśl aby się nawet lekko zirytować. Nie wiem od czego to niedojebanie pochodzi. To wkurwianie się na siłę? Nie rozumiem... ja przeklnę np. gdy jest zajebisty korek, ale nie w każdym korku się denerwuję tylko powiedzmy w co 10 a to, że ktoś nie włącza kierunkowskazów heh proszę was nie rusza mnie nawet jeśli ktoś wymusi na mnie albo gdy zajeżdża mi pas albo np. pasy kierunkowe to, że z tego pasa należałoby jechać w prawo a ktoś pojedzie prosto kurwa wielkie mi rzeczy no powiedzmy, że jeszcze lekko mogę się zirytować gdy muszę stawać na czerwonym na 5 czy 10 z kolei bo akurat na mnie się zapaliło.
Robienie z igły widły chuj wie po co i chuj wie na co. Nic ci się nie stało, nic nic nikomu się nie stało to zamknij mordę i jedź gdzie jedziesz.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów