Wrzucam niestety na sadolowego playera, bo jakiś debil nie potrafi dodawać linków z YT
Link do youtube'a: https://www.youtube.com/watch?v=JMwJatEXmsk
Uważam podobnie z drugiej strony były tam również dokumenty.. one mają większą wartość jak te całe jebane złoto o ile tam coś jeszcze zostało. Oglądałem jakiś program w tv i chińczycy już zabrali pociąg przekopali się wyciągając go u siebie.Ten cały złoty pociąg jest tylko po to by odwrócić uwagę od dwóch ważnych spraw:
Masowa imigracja.
Wybory.
(Ewentualnie jeszcze czegoś co na biegu chcą załatwić, a dowiemy się o tym za kilka miesięcy, albo lat)
Czy wy kurwa ludzie nie widzicie jaką papkę się serwuje w TV(z premedytacją oczywiście) Jesteśmy zwierzętami stadnymi i trzeba dać nam powód do rozmów, pierdolenie,spekulacji i plotek. Tak Jest, było i będzie. Kurwa zatrudnijcie mnie tam to wam kurwa znajdę złoty trójząb Neptuna, tylko oczywiście dajcie mi dwa lata na podanie dokładnej lokalizacji...
Ten cały złoty pociąg jest tylko po to by odwrócić uwagę od dwóch ważnych spraw:
Masowa imigracja.
Wybory.
Rozumiem, że w Niemczech czy UK, gdzie informacje o złotym pociągu są ostatnio bardzo często podawane także ma to na celu odwrócenie uwagi od wyborów w Polsce?