18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:38
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
M@rio 2014-03-28, 22:31 43
Ale chujowo zmontowany filmik
Zgłoś
P................M 2014-03-28, 22:42 8
Niech taki piorun w ten jebany polski sejm pierdolnie i zajebie tych złodziei !!!
Zgłoś
Forczman 2014-03-28, 23:44 5
Jak parasol może być chujowy, myślisz kurwa, że budują je z myślą, żeby wytrzymywały jebnięcie pioruna??

__________________________________________________________________________________________________________________________________
Zgłoś
Marllix 2014-03-29, 2:55
Blisko Harda
Zgłoś
jbone 2014-03-29, 8:35
sadol uczy i bawi:

przysłowie mówi: spadł jak grom z jasnego nieba.

i wszystko
Zgłoś
Seboss777 2014-03-29, 11:12
5 metrów od harda
Zgłoś
Halman 2014-03-29, 11:51
najlepsze jest to że dziś śniło mi się ze.. trafił mnie piorun i przeżyłem i wszystkim potem musiałem opowiadać jakie miałem uczucie gdy mnie trafił: jakby ktoś stalowy (dodatkowo pordzewiały) gruby drut taki 5-6mm średnicy wbił w mnie i przeciągnął przez ciało... brrrr... nieprzyjemne to było ale sen na miarę sadysty
Zgłoś
Roszp 2014-03-29, 14:03 5
HAL9000/2 napisał/a:

najlepsze jest to że dziś śniło mi się ze.. trafił mnie piorun i przeżyłem i wszystkim potem musiałem opowiadać jakie miałem uczucie gdy mnie trafił: jakby ktoś stalowy (dodatkowo pordzewiały) gruby drut taki 5-6mm średnicy wbił w mnie i przeciągnął przez ciało... brrrr... nieprzyjemne to było ale sen na miarę sadysty

Gówno to nas obchodzi.
Pozdrawiamy, społeczność Sadistic.pl
Zgłoś
Kukiełka 2014-03-29, 14:17 4
za takiego fejka to bukiet hujów w dupe sie należy
Zgłoś
Carcinoma 2014-03-29, 14:40
Dramatyzm, że o ja pierdolę

"The distance between insanity and genius is measured only by success."
Zgłoś
SheToldSheWas18 2014-03-29, 14:53
Ehh 3 metry bliżej i byliby sławni... a to pech
Zgłoś
SztywnyDrąg 2014-03-29, 15:37 1
Niekoniecznie fejk. Jest coś takiego jak "grom z jasnego nieba" - piorun potrafi pierdolnąć do 60km od chmury burzowej.
Zgłoś
bohdan_lazuka 2014-03-29, 17:00
@up fejk. przyjzyj się reakcji ludzi. tam pewnie co w ten parasol uderzylo...nie piorun...reszta to rendering

Nie pierdol
Zgłoś
Pr3z3s97 2014-03-29, 19:05
Jebie mi fejkiem ale co ja tam wiem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów