📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Niech taki piorun w ten jebany polski sejm pierdolnie i zajebie tych złodziei !!!
Jak parasol może być chujowy, myślisz kurwa, że budują je z myślą, żeby wytrzymywały jebnięcie pioruna??
najlepsze jest to że dziś śniło mi się ze.. trafił mnie piorun i przeżyłem i wszystkim potem musiałem opowiadać jakie miałem uczucie gdy mnie trafił: jakby ktoś stalowy (dodatkowo pordzewiały) gruby drut taki 5-6mm średnicy wbił w mnie i przeciągnął przez ciało... brrrr... nieprzyjemne to było ale sen na miarę sadysty
HAL9000/2 napisał/a:
najlepsze jest to że dziś śniło mi się ze.. trafił mnie piorun i przeżyłem i wszystkim potem musiałem opowiadać jakie miałem uczucie gdy mnie trafił: jakby ktoś stalowy (dodatkowo pordzewiały) gruby drut taki 5-6mm średnicy wbił w mnie i przeciągnął przez ciało... brrrr... nieprzyjemne to było ale sen na miarę sadysty
Gówno to nas obchodzi.
Pozdrawiamy, społeczność Sadistic.pl
Dramatyzm, że o ja pierdolę
@up fejk. przyjzyj się reakcji ludzi. tam pewnie co w ten parasol uderzylo...nie piorun...reszta to rendering
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów