📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten drugi filmik to jak sadistic.pl/uliczna-sztuka-vt10374.htm?highlight=139994
Sześcian - 1:05 i wszystko jasne
w rysunkach z pierwszego fiomiku musi być idealna precyzja w rysowaniu tych kresek. masakra;d
A potem się dziwią że ufo widzieli
Sprytny skurwiel
To pierwsze to prążki mory powstałe przez nakładanie na siebie struktur okresowych. Bardzo fajny filmik
@Valium: Nie taka znów idealna
@Valium: Nie taka znów idealna
w drugim filmiku zauważcie że od 0:12 już nie jest pokazane miejsce kostki więc wtedy już ktoś tam ją nakleja. gdy bierze ją w 0:16 nie było pokazane podłoże więc naklejona kosteczka już sobie tam była a on wziął tą normalną. kiedy ją odkłada w 0:20 widać jak energicznie odrzuca na bok tą zwykłą i potem już pokazuje tą naklejoną. z piłką jest jeszcze łatwiej, wymienia ją pod obrazem od 0:14. amen. a co do drugiego filmiku- szacun
2 film widziałem już jego sztuczki trick polega na tym że jak podchodzi do kamery to podmienia sobie te przedmioty a my z tego punktu widzenia nie wiemy czy to jest okrągłe czy płaskie ;]
Ło skurwysyn... Niby zasada prosta, ale efekt piorunujący...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów