jeśli ktoś ma problemy z odszyfrowaniem napisów to proszę o pw ;]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
W końcu kapturek ma wyjebane na leśniczego
jeśli ktoś ma problemy z odszyfrowaniem napisów to proszę o powrót do gimnazjum i pilniejszą naukę ;]
lastfm.pl/user/Nikers
Everal napisał/a:
Melchiar, bo już im się wszystkim wstyd robi
Czyli jesteśmy na dobrej drodze do tego, żeby niedouczone gimbusy się nie udzielały
w końcu to sadistic a nie demotywatory, tutaj walczy sie z gimgównem i neozjebami
To ten sam koszmar. Czerwony kapturek czeka z koszyczkiem ze smakołykami, ale teraz ma bazookę
Czytam to 10 razy i nie mogę dojść jak to s1eja przetłumaczył. Gdzie masz napisane że czeka ?
Czerwony Kapturek miał dosyć molestowania przez tych wyjących skurwieli i postanowiła ich wykończyć z bazooki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów