📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
to nie był niegdyś jeden z najlepszych bramkarzy na świecie? :] miał naprawdę chujowy dzień :]
Barthez? Oczywiście, że był. Ogólnie był udany, wyciągał takie piły, że głowa mała, a potem miał takie wpadki. Panicznie też bał się siatki i dlatego starał się jak najczęściej wychodzić za pole karne (w Manchesterze, w reprezentacji założyli mu obrożę pod napięciem, żeby nie wychodził za szesnastkę).
Ogólnie jest jeszcze z czasów jak w reprezentacji Francji grali Francuzi.
Ogólnie jest jeszcze z czasów jak w reprezentacji Francji grali Francuzi.
Kurwa ja chce Henry'ego na nowo w moim klubie...
Wyłącz wreszcie tą fifę, ew. ściągnij starszą wersję, w której Henry był jeszcze w Arsenalu
Za czasów Bartheza też grało kilku francuzów "nieczystej" krwi. Nawet sam Maestro futbolu Zidane nie był rodowitym żabojadem.
sorry nie bedzie piwa, Manchester w dupe dostal :/
Koledze z reprezentacji... nieładnie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów